Mini Shoots

Wist je dat ik bij speciale gelegenheden, zoals communies, moederdag, kerstmis … mini fotoshoots organiseer? Dit zijn korte sessies die op 1 vastgelegd moment en locatie doorgaan. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de komende mini-shoots! Heb je interesse? Meld je dan aan via de onderstaande links.

Workshops & Infosessies

Ook in MILD zwangerschapsboetiek (de winkel waarmee m’n studio samenwerkt) organiseren Marijke & ik regelmatig leuke workshops en infosessies. Telkens met één doel: bijleren, ons amuseren, en verbinden met gelijkgestemden. Dat betekent dat je steeds omringt bent door zwangere of net bevallen mama’s of mama’s met kindjes. Uiteraard mag je je baby meenemen als je dat wil.

Kom dus zeker naar deze fijne workshops, infosessies & mini-shoots!

AGENDA

November 2022

MINI SHOOT:
Pure Belly

woe. 9 november
19 – 21u
€99,00

Lees meer

MINI SHOOT:
Kerst op locatie

za. 12 november
9 – 12u
€165,00

Lees meer

MINI SHOOT:
Kerst in studio

zo. 20 november
9 – 12u
€165,00
Lees meer

DECEMBER 2022

MINI SHOOT:
Pure Belly

do. 1 december

19 – 21u
€99,00
Lees meer

Heb je een dienst / winkel gelinkt aan kinderen en/of zwangerschap? En wil je graag dat ik bij jou ook mini shoots organiseer? Dat kan! Neem gerust contact met me op! Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen.
Geef je zelf ook leuke workshops op locatie? En ben je op zoek naar een fijne plek waar je (toekomstige) mama’s kan verbinden? Laat het me dan zeker weten! Marijke & ik organiseren met veel plezier ook jouw workshop! Contacteer me gerust!