Algemene voorwaarden – Rental Boutique van Pure Life Fotografie

 

De Rental Boutique van Pure Life Fotografie is een webshop. De producten kunnen gehuurd worden, indien u akkoord gaat met de huurvoorwaarden. De huurvoorwaarden kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.
De voorwaarden zijn de overeenkomst tussen de huurder (u) en de verhuurder (Rental Boutique). Deze overeenkomst is het laatst herzien op 22 april 2020.

Lees zorgvuldig het volgende voordat u op de knop “akkoord” klikt. Dit is een legaal contract. Door op het vakje “akkoord” te klikken, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

VERHUUR VAN ZWANGERSCHAPSKLEDIJ

 • Reserveer uw item door op de datum dat u hem nodig heeft te selecteren. Wij zorgen ervoor dat je artikel aankomt vóór deze geselecteerde datum. Gelieve de datum correct te vermelden bij het plaatsen van de bestelling. De huurovereenkomst bestaat uit een periode van 5 dagen. Vanaf jouw geselecteerde datum gaat de huur in. Het is niet toegestaan om de de kledij tijdens het huren, te verkopen of te verspreiden.
 • De huurder is tijdens de huurperiode volledig verantwoordelijk voor het gehuurde. De huurder draagt volledige zorg en verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die van het gehuurde gebruik maken en van de personen die in de directe omgeving zijn van de gehuurde artikelen.
 • Bij schade of vermissing aan/van het gehuurde tijdens de huurperiode is de huurder aansprakelijk voor de kosten van het repareren/vervangen van het gehuurde. Wordt de de kleding in zodanige staat geretourneerd dat deze niet meer te repareren is dan wordt de verhuurder geacht de kleding te vergoeden. Vervanging geschiedt op basis van nieuwwaarde.
 • U stemt ermee in de kosten van de service te betalen. Het huren van een jurk bevat de huurwaarde van de jurk, verzendkosten en belastingen op de website. Als u na de bestelling, maar vóór de verzending annuleert, betaalt u 50% van de kosten van het huurproduct, de overige 50% ontvangt u terug. Het is uw verantwoordelijkheid om het artikel bij de levering te inspecteren en te bevestigen dat u alle artikelen heeft ontvangen die u hebt besteld. In het geval dat u een verkeerd product ontvangt, dient u onmiddellijk contact op te nemen met Pure Life Fotografie en dit artikel binnen 24 uur retourneren zodra onze klantenservice bevestigt dat er inderdaad een fout is gemaakt. Pure Life Fotografie bezorgt dan zo snel mogelijk het juiste artikel zonder extra kosten voor de huurder.
 • De verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zowel directe als gevolgschade en/of letsel door gebruik van het gehuurde.
 • Aan gehuurde artikelen mogen geen veranderingen worden aangebracht.
 • Bij eerder retourneren van de gehuurde artikelen dan de afgesproken huurtermijn vindt geen restitutie plaats.
 • U draagt ​​de zorg voor het terugsturen van de jurk door ons retourlabel te gebruiken.
 • U bent aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade, vlekken of vernietiging van de jurk, terwijl het in uw bezit is, naast de kosten die voor de verhuur van de jurk. U moet alle artikelen retourneren in de staat waarin deze aan u is geleverd.
 • Als er schade is, gemorst of bezaaid, doe dan alsjeblieft je best om de vlek van het plaatsen te verwijderen op een veilige en goeie manier, zonder de jurk extra schade toe te brengen. Niet-verwijderbare vlekken die aangebracht zijn tijdens het huren, dient de nieuwprijs van het kledingstuk te betalen.
 • De jurken mogen niet door jou worden gewassen of gerepareerd.
 • Eventuele defecten of kleine reparaties worden in rekening gebracht.

VERHUUR PROCES

De jurken van Pure Life Fotografie zijn in goede staat, maar ze worden uiteraard gebruikt als verhuurartikelen, dus er kunnen tekenen van gebruik worden verwacht. Dat is een logisch gevolg van de verhuur. Samen met het item dat u wilt ontvangen, worden door ons geretourneerd (in rekening gebracht samen met de huur van de jurk). Het is uw volledige verantwoordelijkheid om dit verzendmateriaal te bewaren tot het moment dat het is gebruikt. Als u dit materiaal verliest, wilt u de artikelen op eigen kosten verzenden en het trackingnummer van het pakket opgeven. In het verstrekte verzendmateriaal voor retuning.

LATE KOSTEN

 • Bij later retourneren van de gehuurde artikelen dan de afgesproken huurtermijn wordt de huurprijs per item per dag vermeerderd met 25% in rekening gebracht. De maximale huurtermijn is 5 dagen.
 • Zorg ervoor dat je je jurk op tijd verstuurt, zodat er geen vertragingen optreden.