Investering

VOOR ONBETAALBARE HERINNERINGEN

In de periode vanaf de zwangerschap tot de eerste verjaardag gebeurt er overweldigend veel. Het zijn stuk voor stuk mijlpalen die elkaar aanvullen en onlosmakelijk bij elkaar horen. Ik raad dan ook aan om – indien mogelijk – zoveel mogelijk mijlpalen te laten vastleggen.

Elke fotoreportage heeft als doel om op het einde van de rit een schitterend product in handen te hebben, denk aan een album waar je binnen 20 jaar nog samen met je kind nostalgisch naar terugkijkt of een prachtige canvassenreeks waar je dagelijks van geniet … Het leuke aan mijn aangeboden collecties is dat de producten zich aanvullen.

Om de fotoreportage precies op jouw wensen af te stemmen, is het belangrijk om voor de fotoshoot te bespreken wat je verwacht van de sessie. Dit kan telefonisch, via e-mail of persoonlijk. Ik kom bijvoorbeeld graag bij jou thuis om mee te helpen denken wat de perfecte locatie is voor jouw canvassenreeks, en welke kleuren we het best kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot, zodat het perfect past binnen jouw ruimte.

De beste fotoreportages beginnen met een goeie band! Als ik weet wat er speelt in je leven, wat er belangrijk is voor jou, kan ik het op de beste manier voor je vastleggen. Vertel mij over je leven en je doel van de fotoreportage, en ik voeg m’n creativiteit toe zodat het werkelijkheid word.
Wil je mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen met alle informatie en tarieven van m’n fotoreportages en producten? Via deze link kan je je aanmelden voor m’n nieuwsbrief en ontvang je gratis de informatiebrochure.

CONTACT

Ik zou het geweldig vinden om jouw fotografe te mogen zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!