YOUR CHILDREN ARE YOUR WORLD

Lees meer …

Pure JOY

GEZIN- & KINDERFOTOSHOOT

Zoals elke mama ben je wellicht apetrots op je kindje! Tussen 0 en 1 jaar oud groeien ze dan ook zo ontzettend snel. Ze gaan van liggen, tot zitten, tot kruipen, tot stappen in 1 jaar tijd! Je leeft dan ook van de ene mijlpaal naar de andere, en voor je het weet herinner je je niet meer hoe enthousiast je was toen, hij/zij voor het eerst alleen kon zitten of staan! Maar ook nadat je kindje 1 jaar is geworden, blijven het natuurlijk schitterende mensjes om te fotograferen. Op elke leeftijd zijn ze uniek en zou je ze willen inblikken en voor altijd zo bij je willen houden. Dankzij een fotoreportage kan je dat gevoel vangen en voor altijd vastleggen.

Wanneer heb je voor het laatst alle telefoons aan de kant gelegd en samen als gezin echt genoten van en met elkaar? Samen spelen in het bos, bellen blazen, rennen in de duinen, tikkertje spelen, SAMEN genieten van ELKAAR. Zo’n magisch gevoel, leven in en genieten van het hier en nu. Dat magische gevoel is dan ook dé reden voor het maken van een fotoreportage van jouw gezin. Deze gevoelens horen vastgelegd te worden op foto. Zo kan je er niet alleen nu, maar jaren later nog van genieten en fijne herinneringen ophalen met je kinderen!

De timing voor een kinderfotoreportage zit altijd goed. Tijdens een kinderfotoreportage hou ik ervan om de persoonlijkheid van het kind terug te laten komen in de foto’s – het maakt daarbij niet uit hoe jong hij/zij is of hoe verlegen ze zouden kunnen zijn. Als ouder hoef je niet bang te zijn als je kind niet wil doen wat van hem/haar gevraagd wordt of als hij/zij helemaal niet wilt meewerken aan de fotoshoot. Mijn sessies zijn altijd leuk en ik heb een aantal trucjes om het ijs te breken en om jouw knul of meid haar persoonlijkheid extra in de kijker te zetten. Stel dat je kind echt een heel slechte dag heeft, dan plannen we gewoon een nieuwe sessie – zonder extra kosten! Met andere woorden: wat er ook gebeurt, we gaan goed samenwerken om je kids perfect vast te leggen op camera.

In een fijne en vrolijke sfeer creëer ik de mooiste foto’s van jouw gezin of kid(s) in m’n studio of op een samen afgesproken locatie. Zodat ze zich relaxt en comfortabel voelen. Het wordt een moment om nooit te vergeten!

Investering

Investering

M’n doel tijdens mijn aangeboden fotoreportages is niet enkel om foto’s te maken. Het gaat erom dat het moment van de fotoshoot een moment wordt om ten volle te genieten van jouw zwangerschap & dat je de foto’s als herinnering ziet. Uiteraard niet alleen van de fotoshoot, maar van je ganse zwangerschap.

Ik vind het belangrijk om een fotoshoot volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Daarom heb ik 2 verschillende pakketjes opgesteld.

Vraag hieronder de brochure aan. Je krijgt onmiddellijk een e-mail met alle informatie toegestuurd.

Reserveer jouw plekje

Reserveer jouw fotoreportage

Ik zou het geweldig vinden om je beter te leren kennen. Hoe geniet jij ten volle van jouw gezin & hoe wil je jouw kroost laten vastleggen? Vul het onderstaande contactformulier in, en ik contacteer je zo snel als mogelijk om jouw fotoshoot vast te leggen! Tot snel!