Hi mama-to-be

YOU DESERVE TO FEEL BEAUTIFUL

Lees meer …

Pure Belly

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

Zoals bijna elke mama-to-be die ik voor m’n camera heb gehad, is het waarschijnlijk de eerste keer dat je voor de lens van een professioneel fotografe staat & heb je wellicht wat stress …

Maar no worries … Het is m’n job om jou op je gemak te stellen, om je te helpen met poseren en je te laten stralen. En geloof me, dat zit ook in jou!

Ook al voel je je niet lekker tijdens je zwangerschap, je verdient het wél echt om er even bij stil te staan wat je lichaam aan het doen is. Er groeit gewoon een baby in je! Een baby waar je al jaren naar verlangd. Je had je wellicht je zwangerschap anders voorgesteld en wilt waarschijnlijk je baby zo snel mogelijk in je armen mag sluiten. Maar mag ik je wat vertellen, ook al voel je je niet de hele dag 100% lekker, je ziet er fantastisch uit & ik wil dat je dit moment voor eeuwig vasthoudt.

Tijdens je zwangerschapsfotoshoot word je volledig in de watten gelegd, je hoeft nergens aan te denken. Ik heb een uitgebreide kast met exclusieve zwangerschapsjurken in alle mogelijke maten en kleuren. Tijdens jouw fotoshoot mag je hier kosteloos gebruik van maken. Ik regel met veel plezier haar- en make-up voor je. We creëren de mooiste foto’s van jou (en jouw gezin) in m’n studio of op een samen afgesproken locatie.

Investering

Investering

 

M’n doel tijdens mijn aangeboden fotoreportages is niet enkel om foto’s te maken. Het gaat erom dat het moment van de fotoshoot een moment wordt om ten volle te genieten van jouw zwangerschap & dat je de foto’s als herinnering ziet. Uiteraard niet alleen van de fotoshoot, maar van je ganse zwangerschap.

Ik vind het belangrijk om een fotoshoot volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Daarom heb ik 2 verschillende pakketjes opgesteld.

Vraag hieronder de brochure aan. Je krijgt onmiddellijk een e-mail met alle informatie toegestuurd.

Reserveer jouw plekje

Reserveer jouw fotoreportage

Ik zou het geweldig vinden om je beter te leren kennen. Hoe beleef je jouw zwangerschap & hoe wil je dit unieke moment laten vastleggen? Vul het onderstaande contactformulier in, en ik contacteer je zo snel als mogelijk om jouw fotoshoot vast te leggen! Tot snel!