Pure Baby

NEWBORN FOTOGRAFIE

CELEBRATE THE MIRACLE OF LIFE

Het moment dat je baby geboren wordt, verandert je leven voorgoed. Voor een geboorte ben je wie je bent, maar van zodra je baby geboren wordt, vindt een overweldigende transformatie plaats. Op dat moment verandert je complete reden van je bestaan volledig. Het is alsof er een ganse nieuwe wereld voor je opent en opeens was je leven voor de komst van je baby helemaal niet zo bijzonder!

Zoals elke pasgeboren ouder heb je je handen vol, uiteraard met je baby, maar ook met alles wat erbij komt kijken. Een fotoshoot is dan wellicht niet het eerste waar je aan denkt en/of zin in hebt, maar geloof me … De tijd gaat zo ontzettend snel en het is jouw tijd echt waard om nu even stil te staan en te genieten van het moment. Dat gevoel wil ik voor je vereeuwigen en zal je voor altijd koesteren.

Tijdens je newborn fotoshoot neem ik je alles uit handen. Je krijgt de kans om even uit te rusten en te beseffen wat een prachtig wondertje je op de wereld hebt gezet. Tijdens de newborn fotoshoot worden foto’s gemaakt van je baby alleen, van de baby met zus(sen)/broer(s) en met mama en papa. Ik wil de trotse en liefdevolle gevoelens fotograferen tussen mama, papa en baby. Deze prachtige momenten die onmogelijk te beschrijven zijn met woorden. Ze zeggen dat een foto zo veel meer zegt dan woorden, ik beloof je dat deze foto’s de essentie van jullie band zal weerspiegelen.

Wellicht sta je niet te springen om op de foto te gaan, maar denk even na over hoe geweldig het is om jezelf binnen 10 jaar te zien in de foto’s. Ik heb zelf veel foto’s van m’n zoontje alleen, maar het zijn de foto’s waar ik zelf opsta, die ik het meest koester. Je kindje zal apetrots zijn over z’n/haar knappe mama en papa! Als je het prettig vindt, kan je een jurk kiezen uit m’n collectie en regel ik met veel plezier haar- en make-up voor je. En ik breng uiteraard verschillende accessoires mee om de fotoshoot uniek te maken. Zo creëren we de mooiste foto’s van jouw nieuwe gezinnetje.

Wil je zien hoe een fotoshoot gaat? Bekijk dan zeker even onderstaand filmpje!

Mogelijkheden

SOORTEN NEWBORN FOTOSHOOTS

Een “Fresh 48h” of ook wel een kraambed-fotoreportage wordt gemaakt als de baby vers van de pers is. In principe binnen de 48 uur na de geboorte. Meestal vindt deze fotoshoot dus plaats in het ziekenhuis.

Bij deze fotoshoot maak ik een uitgebreide reportage van de baby in z’n bedje, bij mama, bij papa, als nieuw gezinnetje, samen met eventueel de eerste ontmoeting met grootouders, zussen / broers … , het eerste badje, borstvoeding of het geven van een flesje … Alle eerste keren voor jou en de baby!

Niet alleen voor het hebben van de foto’s, maar ook voor het geboortekaartje is deze fotoshoot ideaal.

Meer info & tarief

Alle geposeerde newborn fotoshoots vinden plaats in m’n rustige, warme fotostudio, tenzij anders afgesproken. Hier vind je allerlei accessoires en props die we tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken.

Binnen de geposeerde newborn fotoreportages bied ik 3 verschillende pakketjes aan:

  • Loving Arms fotoreportage
  • Sweetly Swaddled fotoreportage
  • Cuteness Overload fotoreportage
Meer info & tarieven

Een lifestyle Newborn fotoreportage is de ideale manier om de echte emoties van het moment weer te geven. Deze reportage bevat spontane beelden die op een artistieke manier worden vastgelegd.

Het zijn de echte momenten van het dagelijkse leven die bevroren worden op beeld. Deze fotoshoot wordt bij jullie thuis gefotografeerd. De nadruk ligt volledig op de connectie tussen de ouders / broer(s) / zus(sen) en de baby in de thuisomgeving.

Meer info & tarief

Reserveer jouw fotoreportage

Ik zou het geweldig vinden om jouw pasgeboren baby te fotograferen. Laat me weten wat jij belangrijk vindt, en dan praten we over de mogelijkheden! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!