Fresh 48h

NEWBORN FOTOSHOOT

Een “Fresh 48h” of ook wel een kraambed-fotoreportage wordt gemaakt als de baby vers van de pers is. In principe binnen de 48 uur na de geboorte. Meestal vindt deze fotoshoot dus plaats in het ziekenhuis.

Bij deze fotoshoot maak ik een uitgebreide reportage van de baby in z’n bedje, bij mama, bij papa, als nieuw gezinnetje, samen met eventueel de eerste ontmoeting met grootouders, zussen / broers … , het eerste badje, borstvoeding of het geven van een flesje … Alle eerste keren voor jou en de baby!

Niet alleen voor het hebben van de foto’s, maar ook voor het geboortekaartje is deze fotoshoot ideaal.

Voor de fotoreportage hebben we uitgebreid contact en bespreken we je wensen. Mijn belangrijkste doel is dat je met het volste vertrouwen naar de fotoshoot komt, en dat het een leuke en relaxte ervaring wordt.

Omdat deze fotoshoot moet gebeuren binnen een korte tijd na de geboorte is het belangrijk om deze fotoshoot al te boeken tijdens je zwangerschap. Van zodra de bevalling op gang begint te komen, laat je me weten dat de baby op komst is. Dan kan ik alvast kijken in m’n agenda wanneer het voor mij mogelijk is om jouw fotoshoot in te plannen. Laat me het nogmaals weten als de baby effectief is geboren en dan bespreken we samen (wellicht met je partner – want jij als nieuwe mama hoort nu te rusten en te genieten van je kleintje) wanneer ik bij je langs kan komen. Als ik diezelfde dag nog de mogelijkheid heb, dan kom ik met veel plezier de eerste dag van de geboorte al langs. De fotoshoot vindt in normale omstandigheden zeker plaats binnen de 48h na de geboorte.

Tarief

Tarief

Ik heb per maand 4 plekjes beschikbaar voor newborn fotoshoots.

Voor de fotoreportage zullen we uitgebreid contact hebben en je wensen bespreken. Mijn belangrijkste doel is dat je met het volste vertrouwen de fotoshoot beleefd, en dat het een leuke en relaxte ervaring wordt.

Ik vind het belangrijk om elke klant een zo’n persoonlijk mogelijke ervaring te bezorgen. Daarom neem ik een gelimiteerd aantal newborn-klanten aan per maand. Om zeker te zijn van een plekje, raad ik je aan om mij zo snel als mogelijk te contacteren. Dit is idealiter nog voor de bevalling. Zo kan ik jouw fotoshoot precies plannen naargelang de geboortedatum. Is je baby al geboren? Contacteer me dan zo snel mogelijk en dan probeer ik alsnog een gaatje in m’n agenda voor je te vinden!

Fresh 48h

  • Baby met het gezin
  • 30 minuten fotoshoot
  • Aan het kraambed*
  • 10 digitale foto’s
  • Online galerij
  • GSM App

€ 250,-

*Indien de locatie buiten een straal van 25km ligt vanaf Vilvoorde, dan rekening ik €0,5/km.

Reserveer jouw fotoreportage

Reserveer jouw fotoreportage

Ik zou het geweldig vinden om jouw fotografe te mogen zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!