Fresh 48h

NEWBORN FOTOSHOOT

Een “Fresh 48h” of ook wel een kraambed-fotoreportage wordt gemaakt als de baby vers van de pers is. In principe binnen de 48 uur na de geboorte. Meestal vindt deze fotoshoot dus plaats in het ziekenhuis.

Bij deze fotoshoot maak ik een uitgebreide reportage van de baby in z’n bedje, bij mama, bij papa, als nieuw gezinnetje, samen met eventueel de eerste ontmoeting met grootouders, zussen / broers … , het eerste badje, borstvoeding of het geven van een flesje … Alle eerste keren voor jou en de baby!

Niet alleen voor het hebben van de foto’s, maar ook voor het geboortekaartje is deze fotoshoot ideaal.

Voor de fotoreportage hebben we uitgebreid contact en bespreken we je wensen. Mijn belangrijkste doel is dat je met het volste vertrouwen naar de fotoshoot komt, en dat het een leuke en relaxte ervaring wordt.

Omdat deze fotoshoot moet gebeuren binnen een korte tijd na de geboorte is het belangrijk om deze fotoshoot al te boeken tijdens je zwangerschap. Van zodra de bevalling op gang begint te komen, laat je me weten dat de baby op komst is. Dan kan ik alvast kijken in m’n agenda wanneer het voor mij mogelijk is om jouw fotoshoot in te plannen. Laat me het nogmaals weten als de baby effectief is geboren en dan bespreken we samen (wellicht met je partner – want jij als nieuwe mama hoort nu te rusten en te genieten van je kleintje) wanneer ik bij je langs kan komen. Als ik diezelfde dag nog de mogelijkheid heb, dan kom ik met veel plezier de eerste dag van de geboorte al langs. De fotoshoot vindt in normale omstandigheden zeker plaats binnen de 48h na de geboorte.

Een Fresh 48h fotoshoot is mogelijk vanaf € 100.
Wil je mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen met alle informatie en tarieven van m’n fotoreportages en producten? Via deze link kan je je aanmelden voor m’n nieuwsbrief en ontvang je gratis de informatiebrochure.

[rev_slider alias=”newborn-Fresh-48″ /]

CONTACT

Ik zou het geweldig vinden om jouw fotografe te mogen zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!