Posed

NEWBORN FOTOGRAFIE

Gespecialiseerde newborn fotografe Brussel en omstreken

Een geposeerde newborn fotoshoot wordt het beste ingepland als de baby max. 14 dagen oud is. Tijdens deze periode is de baby nog slaperig en flexibel. Elke baby is uiteraard verschillend; werd je baby te vroeg geboren? Dan wachten we het best tot hij/zij ongeveer 3 kilo weegt en helemaal gezond is. Werd je baby later geboren en heeft hij/zij een hoger geboortegewicht? Dan kunnen we beter zo snel mogelijk de fotoshoot inplannen. Het belangrijkste is dat je baby er klaar voor is om gefotografeerd te worden.

Alle geposeerde newborn fotoshoots vinden plaats bij jou thuis, tenzij anders afgesproken. Ik breng alle accessoires mee, zodat je gerust in je eigen omgeving bent gedurende de fotoshoot.

Binnen de geposeerde newborn fotoreportages bied ik 3 verschillende pakketjes aan:

Loving Arms fotoreportage

Deze fotoreportage focust zich volledig op de connectie tussen de dichtste familie en de baby. Er worden foto’s gemaakt van de baby in de armen van de mama, in de armen van de papa, samen met mama en papa en uiteraard ook met broer(s) / zus(sen). Deze reportage neemt gemiddeld 30 minuten tijd in beslag*.

Sweetly Swaddled fotoreportage

Deze fotoreportage focust zich volledig op de baby. Als eerste worden er foto’s gemaakt van de baby als hij/ zij is ingebakerd. Bijna altijd worden baby’s hier erg rustig van en kan ik rustig doorfotograferen. Ik maak gebruik van mooie, stijlvolle accessoires om een uitgebreide reeks van foto’s voor je samen te stellen. Deze reportage neemt gemiddeld 1 uur tijd in beslag*.

Cuteness Overload fotoreportage

Deze luxe fotoreportage focust zich zowel op de baby als op z’n dichtste familie (ouders, broers / zussen). Als eerste wordt de baby ingebakerd (want hiervan wordt hij/zij rustig) en worden er foto’s gemaakt van de baby met de broers/zussen en met de ouders. Uiteraard wordt ook een echt familieportret gemaakt. Ik hou van spontaniteit in de foto’s, ook al zijn ze “geposeerd”. En uiteraard help ik jullie met veel plezier bij het poseren! Het kan moeilijk zijn om bv. peuters te fotograferen, zeker als ze in hun nee-fase zitten. Als ik begin met deze foto’s en het lukt niet onmiddellijk, dan kan ik ze er alsnog later tijdens de fotoshoot bij halen. Lukt het wel direct? Dan kunnen de kinderen lekker gaan spelen.

Na de familiefoto’s en de foto’s van mama samen met baby, papa samen met baby en ouders met baby, ga ik aan de slag met de baby alleen. Eerst worden foto’s gemaakt terwijl hij/zij ingebakerd is, daarna verander ik de sets en kan eveneens gebruik gemaakt worden van mooie, stijlvolle accessoires om een uitgebreide reeks te verkrijgen. Deze reportage neemt gemiddeld 2 uur tijd in beslag*.

Voor de fotoreportage zullen we uitgebreid contact hebben en je wensen bespreken. Mijn belangrijkste doel is dat je met het volste vertrouwen de fotoshoot beleefd, en dat het een leuke en relaxte ervaring wordt.

Ik vind het belangrijk om elke klant een zo’n persoonlijk mogelijke ervaring te bezorgen. Daarom neem ik een gelimiteerd aantal newborn-klanten aan per maand. Om zeker te zijn van een plekje, raad ik je aan om mij zo snel als mogelijk te contacteren. Dit is idealiter nog voor de bevalling. Zo kan ik jouw fotoshoot precies plannen naargelang de geboortedatum. Is je baby al geboren? Contacteer me dan zo snel mogelijk en dan probeer ik alsnog een gaatje in m’n agenda voor je te vinden!

*De vermelde fotoshoot is exclusief het opzetten / afbreken van studio-materiaal. De tijden zijn indicaties. De fotoshoots kunnen sneller of trager verlopen, alnaargelang hoe vlot de baby “meewerkt”.

Een geposeerde newborn fotoshoot is mogelijk vanaf € 100.
Wil je mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen met alle informatie en tarieven van m’n fotoreportages en producten? Via deze link kan je je aanmelden voor m’n nieuwsbrief en ontvang je gratis de informatiebrochure.

[rev_slider alias=”newborn-posed” /]

Hoe kan ik je helpen?

Ik zou het geweldig vinden om jouw pasgeboren baby te fotograferen. Laat me weten wat jij belangrijk vindt, en dan praten we over de mogelijkheden! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!