Lifestyle

NEWBORN FOTOGRAFIE

Gespecialiseerde newborn fotografe Brussel en omstreken

Een lifestyle Newborn fotoreportage is de ideale manier om de echte emoties van het moment weer te geven. Deze reportage bevast spontane beelden die op een artistieke manier worden vastgelegd. Het zijn de echte momenten van het dagelijkse leven die bevroren worden op beeld. Deze fotoshoot wordt bij jullie thuis gefotografeerd. De nadruk ligt volledig op de connectie tussen de ouders / broer(s) / zus(sen) en de baby in de thuisomgeving.

Omdat de baby bij deze reportage niet wordt geposeerd, is de leeftijd van de baby van minder groot belang. Hoe jonger de baby, hoe nieuwer en dus hoe specialer de fotoshoot zal aanvoelen. Maar deze fotoshoot kan ook na 14 dagen na de geboorte plaatsvinden.

Deze fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats, net omdat de thuis-omgeving zo belangrijk is. Er worden foto’s gemaakt van de baby alleen, in zijn/haar bedje, eventueel in het badje … Er worden foto’s gemaakt terwijl je de baby voedt. Foto’s van de ouders met de baby in bed … Deze shoot is ideaal voor onrustige baby’s die moeite hebben met slapen. Deze fotoreportage neemt, afhankelijk van de baby, ongeveer 1 uur in beslag.

Ook voor deze fotoreportage zullen we uitgebreid contact hebben en je wensen bespreken.

Ik vind het belangrijk om elke klant een zo’n persoonlijk mogelijke ervaring te bezorgen. Daarom neem ik een gelimiteerd aantal newborn-klanten aan per maand. Om zeker te zijn van een plekje, raad ik je aan om mij zo snel als mogelijk te contacteren. Dit is idealiter nog voor de bevalling. Zo kan ik jouw fotoshoot precies plannen naargelang de geboortedatum. Is je baby al geboren? Contacteer me dan zo snel mogelijk en dan probeer ik alsnog een gaatje in m’n agenda voor je te vinden!

Een lifestyle newborn fotoshoot is mogelijk vanaf € 175.
Wil je mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen met alle informatie en tarieven van m’n fotoreportages en producten? Via deze link kan je je aanmelden voor m’n nieuwsbrief en ontvang je gratis de informatiebrochure.

[rev_slider alias=”newborn-lifestyle” /]

Hoe kan ik je helpen?

Ik zou het geweldig vinden om jouw pasgeboren baby te fotograferen. Laat me weten wat jij belangrijk vindt, en dan praten we over de mogelijkheden! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!