Pure Belly

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

YOU ARE BEAUTIFUL

Zoals bijna elke mama-to-be die ik voor m’n camera heb gehad, ben jij wellicht ook een beetje verlegen voor de camera. Zeker nu je tussen de zeven en negen maanden zwanger bent. Hoe kan het ook anders? Je lichaam is de laatste maanden ontzettend veranderd, je baby zit laag in je buik, de hormonen gieren door je lijf … Geloof me, I know the feeling!

Maar … Ik wil je iets vertellen. Je ziet er geweldig uit! Je bent prachtig! Op dit moment ben je op het absolute toppunt van natuurlijke, vrouwelijke schoonheid. Je straalt nieuw leven uit en je bent op en top sexy. Deze uitstraling en dat gevoel wil ik voor je vereeuwigen en zal je voor altijd koesteren.

Tijdens je zwangerschapsfotoshoot word je volledig in de watten gelegd, je hoeft nergens aan te denken. Ik heb een uitgebreide kast met exclusieve zwangerschapsjurken in alle mogelijke maten en kleuren. Tijdens jouw fotoshoot mag je hier kosteloos gebruik van maken. Ik regel met veel plezier haar- en make-up voor je. We creëren de mooiste foto’s van jou op een samen afgesproken locatie. Ik creëer een fijne sfeer zodat je je relaxt en comfortabel voelt en help je bij het poseren. Behalve prachtige foto’s van jezelf, mag je ook detailfoto’s van je buik verwachten, maar uiteraard worden ook gezinsfoto’s gemaakt, waarbij de band tussen jou en je man en/of andere kinderen centraal staat! Het wordt een moment om nooit te vergeten!

Ik bied eveneens ook Milk Bath fotoshoots aan. Deze kunnen plaatsvinden in Brugge of bij jouw thuis (indien je over een bad beschikt met voldoende ruimte rond).

Een zwangerschapsfotoshoot op locatie is mogelijk vanaf € 175.
Een Milk Bath fotoshoot is mogelijk vanaf € 125.

Wil je mijn uitgebreide informatiebrochure ontvangen met alle informatie en tarieven van m’n fotoreportages en producten? Via deze link kan je je aanmelden voor m’n nieuwsbrief en ontvang je gratis de informatiebrochure.

[rev_slider alias=”pregnancy-1″ /]

Hoe kan ik je helpen?

Ik zou het geweldig vinden om je beter te leren kennen, hoe beleef je jouw zwangerschap & hoe wil je dit unieke moment laten vastleggen? Laat het me gerust weten, want ik help je met veel plezier!