Zwangerschapsjurken

EXCLUSIEVE COLLECTIE

Ik heb verschillende, gespecialiseerde zwangerschapsjurken in allerlei kleuren, vormen en maten. Ze zijn handgemaakt en laten elke zwangere vrouw schitteren. Uiteraard beschik ik ook over tientallen wraps en andere accessoires die we tijdens jouw sessie kunnen gebruiken. Voor onze fotoreportage bespreken we welke jurken het beste bij jou passen. Het is ook mogelijk om op afspraak jouw jurken te komen passen en te kiezen.

Vind je toch niet de outfit van je dromen? Dan zijn er 2 opties, of je brengt je eigen outfit mee, of je vraagt me naar m’n collectie wishlist (want ik kan natuurlijk nooit genoeg jurken hebben!) … Vind je jouw droomjurk via 1 van m’n leveranciers? Dan kan je de jurk bestellen en koop ik de jurk graag van je over. Ik geef je de waarde van die jurk als tegoed voor foto-producten. Een win-win voor ons beiden!

Het belangrijkste advies is om een outfit te dragen waar jij je comfortabel en mooi in voelt. Draag altijd neutraal gekleurd en goed passend/ondersteunend ondergoed. En kies voor goed passende schoenen (zowel bij de outfit als voor je gevoel).

Laat jezelf ook verwennen, hou er rekening mee dat deze zwangerschap een uniek moment in je leven is, en dat dit moment en jij het waard zijn om naar de kapster te gaan ten een visagiste in te huren. Ook dat regel ik graag voor je!

Hieronder vind je een overzicht van m’n jurken. Meer foto’s van elke jurk kan je ook terugvinden op zwangerschapsjurkhuren.be. Uiteraard mag je de jurken bij een fotoshoot gratis gebruiken en hoef je die niet te huren!

CONTACT

Ik zou het geweldig vinden om jouw fotografe te mogen zijn gedurende dit geweldige moment in je leven. Neem gerust contact met me op met al je vragen of om je afspraak vast te leggen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!