Zwangerschapsjurken

EXCLUSIEVE COLLECTIE

Ik heb verschillende, gespecialiseerde zwangerschapsjurken in allerlei kleuren, vormen en maten. Ze zijn handgemaakt en laten elke zwangere vrouw schitteren. Uiteraard beschik ik ook over tientallen wraps en andere accessoires die we tijdens jouw sessie kunnen gebruiken. Voor onze fotoreportage bespreken we welke jurken het beste bij jou passen. Het is ook mogelijk om op afspraak jouw jurken te komen passen en te kiezen.

Vind je toch niet de outfit van je dromen? Dan zijn er 2 opties, of je brengt je eigen outfit mee, of je vraagt me naar m’n collectie wishlist (want ik kan natuurlijk nooit genoeg jurken hebben!) … Vind je jouw droomjurk via 1 van m’n leveranciers? Dan kan je de jurk bestellen en koop ik de jurk graag van je over. Ik geef je de waarde van die jurk als tegoed voor foto-producten. Een win-win voor ons beiden!

Het belangrijkste advies is om een outfit te dragen waar jij je comfortabel en mooi in voelt. Draag altijd neutraal gekleurd en goed passend/ondersteunend ondergoed. En kies voor goed passende schoenen (zowel bij de outfit als voor je gevoel).

Laat jezelf ook verwennen, hou er rekening mee dat deze zwangerschap een uniek moment in je leven is, en dat dit moment en jij het waard zijn om naar de kapster te gaan ten een visagiste in te huren. Ook dat regel ik graag voor je!

M’n volledige collectie jurken zijn terug te vinden via zwangerschapsjurktehuur.be.
Uiteraard mag je de jurken bij een fotoshoot gratis gebruiken en hoef je die niet te huren!

Styling voor partners & kinderen

Nadat we samen jouw outfit hebben gekozen, zijn ook je partner en kinderen aan de beurt. Jij staat uiteraard centraal tijdens de fotoshoot, maar de foto’s zijn niet compleet zonder jouw partner en kinderen. Het is dan ook het beste dat hun outfit mooi past bij jouw outfit. Ik help je graag bij het uitkiezen van hun outfits. De kleuren hoeven niet exact hetzelfde te zijn, het is altijd het mooist als er verschillende, maar passende tinten zijn.

Eenzelfde stijl als jouw outfit is uiteraard wel belangrijk. Kies je voor een formele jurk, dan is het belangrijk dat jouw partner/kinderen ook formeel gekleed zijn. Ben jij casual gekleed? Dan kunnen je partner/kinderen ook eenvoudige kledij aan. De uiteindelijke nadruk van de foto’s moet niet liggen op de outfits, maar op de emoties en liefde. Draag dus zeker geen opvallende kledij.

Ontdek de collectie