Christmas Studio – Thema Shoot2023-04-27T12:59:01+02:00

CELEBRATING CHRISTMAS

Creëer de mooiste gezinsfoto’s met een magische Christmas touch!

Als fotografe vind ik het ontzettend belangrijk om gezinnen toegang te kunnen geven tot prachtige foto’s. Want deze foto’s weerspiegelen herinneringen die ten volle gekoesterd mogen worden. Zowel jou, maar ook je kinderen hun hele leven lang. Dit moment mag gevierd worden! Want tussen de alledaagse drukte, kan het lastig zijn om er bewust bij stil te staan wat een prachtig gezin jij hebt.

Zoals bijna elk gezin die ik voor m’n camera heb gehad, is het wellicht de eerste keer dat jullie voor de lens van een professioneel fotografe staat & hebben jullie mogelijks wat kriebels in de buik …

Maar no worries … Het is m’n passie om je op je gemak te stellen, om de shoot speels aan te pakken, jullie te laten stralen & ondertussen uiteraard prachtige herinneringen te maken.

Celebrating Christmas in studio

Op zaterdag 18 november is het zover! De jaarlijkse Kerst-shoots in m’n studio, traditioneel gezien de leukste fotoshoots van het jaar!
Ik voorzie verschillende prachtige kerst-decors. Het is de ideale fotoshoot voor het maken van jouw jaarlijkse kerst-foto’s met het ganse gezin! Perfect voor kerst-cadeautjes & jouw kerstkaartjes natuurlijk!

Deze fotoshoot zal ongeveer 20-30 min. duren, ruim voldoende tijd om pareltjes te maken van jullie!

Enkele dagen na jouw fotoshoot ontvang je een online galerij met een ruime selectie van de foto’s die ik van je maakte. Hieruit mag je jouw favoriete foto’s kiezen. Er zijn 5 digitale foto’s in deze fotoshoot inbegrepen, maar voel je zeker vrij om eventuele extra foto’s te kiezen, deze kunnen uiteraard bijbesteld worden. Mocht je bv. Interesse hebben in een canvas of een fotoboek, dan kan je ook dat via de online galerij bestellen.

Jouw geselecteerde foto’s worden vervolgens één voor één met de hand bewerkt, en krijg je binnen de week digitaal toegestuurd.

De Christmas Studio shoot is beschikbaar voor slechts 165€!

Enkele foto’s ter inspiratie

Hi! Ik ben Joke

Als fotografe, gespecialiseerd in newborn & zwangerschapsfotografie is het m’n doel om jouw unieke momenten vast te leggen. Ik wil je de pure schoonheid van jezelf en van je gezin laten ervaren. Ik wil tijdens een fotoshoot even de tijd doen stilstaan, zodat je ten volle van het hier & nu kan genieten. Maar ik wil vooral foto’s creëren zodat je dit moment voor altijd te kunnen herbeleven.

Uiteraard begrijp ik dat een professioneel fotografe niet altijd deel uit kan maken van je leven (het zou nogal gek zijn moest er bij elke gebeurtenis iemand achter je aan lopen om het te fotograferen he ;-)). Vandaar dat ik presets heb gemaakt! Zo kan je ook jouw eigen gemaakte foto’s omtoveren tot pareltjes!

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Welke kledij dragen we het best tijdens de shoot?2023-03-10T09:43:03+01:00

Een ruime week voor onze fotoshoot krijg je een e-mail met tips over hoe je je het beste kan voorbereiden op onze fotoshoot. Specifiek over de kledij die je het beste uitkiest, heb ik ook een blog geschreven. Neem dus zeker een kijkje mocht je daar meer over willen weten via deze link.

Voor wie is de thema shoot?2023-03-10T09:46:07+01:00

De Moederdag mini shoot is speciaal voor mama en haar kinderen.
De Vaderdag mini shoot is speciaal voor papa en zijn kinderen. Uiteraard kunnen ook enkele foto’s met de partner gemaakt worden.
Wil je met oma / opa, kinderen en kleinkinderen een fotoshoot? Boek dan minstens 2 slots na elkaar, zodat er voldoende tijd wordt voorzien om jouw volledige familie te fotograferen.

Nog even samengevat …

  • Een fotoshoot van 20 – 30 min

  • De fotoshoot gaat door in m’n studio (Kruitfabriek, Vilvoorde)

  • De fotoshoot is bestemd voor iedereen!

  • Na de shoot ontvang je een online fotogalerij waaruit je jouw foto’s kan kiezen

  • Er zijn 5 digitale foto’s in de prijs inbegrepen

  • Eventuele extra foto’s kunnen bijbesteld worden. De mogelijkheden zijn via deze link terug te vinden.

  • Deze fotoshoot kost 165€

Reserveer jouw plekje onmiddellijk!

Of heb je nog vragen? Twijfel dan zeker niet om me te mailen :-). Ik help je graag!