Colorful Autumn – Thema Shoot2023-04-27T12:24:38+02:00

COLORFUL AUTUMN

Geniet met volle teugen met jouw kinderen & gezin tussen de prachtige herfstkleuren!

Als fotografe vind ik het ontzettend belangrijk om gezinnen toegang te kunnen geven tot prachtige foto’s. Want deze foto’s weerspiegelen herinneringen die ten volle gekoesterd mogen worden. Zowel jou, maar ook je kinderen hun hele leven lang. Dit moment mag gevierd worden! Want tussen de alledaagse drukte, kan het lastig zijn om er bewust bij stil te staan wat een prachtig gezin jij hebt.

Zoals bijna elk gezin die ik voor m’n camera heb gehad, is het wellicht de eerste keer dat jullie voor de lens van een professioneel fotografe staat & hebben jullie mogelijks wat kriebels in de buik …

Maar no worries … Het is m’n passie om je op je gemak te stellen, om de shoot speels aan te pakken, jullie te laten stralen & ondertussen uiteraard prachtige herinneringen te maken.

Colorful Autumn

Op woensdagmiddag 25 oktober ontmoeten we elkaar bij de Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde voor een stralende fotoshoot van jouw gezin. Het is de ideale fotoshoot voor kleine kinderen (vanaf 4 maanden), zwangere mama’s of mooie nieuwe gezinsfoto’s.

Deze fotoshoot zal ongeveer 20-30 min. duren, ruim voldoende tijd om pareltjes te maken van jullie!

Enkele dagen na jouw fotoshoot ontvang je een online galerij met een ruime selectie van de foto’s die ik van je maakte. Hieruit mag je jouw favoriete foto’s kiezen. Er zijn 5 digitale foto’s in deze fotoshoot inbegrepen, maar voel je zeker vrij om eventuele extra foto’s te kiezen, deze kunnen uiteraard bijbesteld worden. Mocht je bv. Interesse hebben in een canvas of een fotoboek, dan kan je ook dat via de online galerij bestellen.

Jouw geselecteerde foto’s worden vervolgens één voor één met de hand bewerkt, en krijg je binnen de week digitaal toegestuurd.

De Colorful Autumn shoot is beschikbaar voor slechts 165€!

Enkele foto’s ter inspiratie

Hi! Ik ben Joke

Als fotografe, gespecialiseerd in newborn & zwangerschapsfotografie is het m’n doel om jouw unieke momenten vast te leggen. Ik wil je de pure schoonheid van jezelf en van je gezin laten ervaren. Ik wil tijdens een fotoshoot even de tijd doen stilstaan, zodat je ten volle van het hier & nu kan genieten. Maar ik wil vooral foto’s creëren zodat je dit moment voor altijd te kunnen herbeleven.

Uiteraard begrijp ik dat een professioneel fotografe niet altijd deel uit kan maken van je leven (het zou nogal gek zijn moest er bij elke gebeurtenis iemand achter je aan lopen om het te fotograferen he ;-)). Vandaar dat ik presets heb gemaakt! Zo kan je ook jouw eigen gemaakte foto’s omtoveren tot pareltjes!

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Wanneer moet ik deze thema fotoshoot boeken?2023-03-03T10:11:36+01:00

Wil je een thema shoot boeken, boek die dan zo snel mogelijk. Er zijn slechts een gelimiteerd aantal plekjes beschikbaar. Op is op.

Wat als de zon niet schijnt op de dag van de shoot?2023-03-03T10:13:33+01:00

We leven nu eenmaal in België, dus de kans bestaat zeker dat het geen stralend mooi weer is. Zolang het niet regent, gaat de shoot door. De zon is niet van cruciaal belang om stralende foto’s te maken. Geven ze echt slecht weer, zoals regen? Dan contacteer ik je voor de fotoshoot via mail om een nieuwe moment vast te leggen in onderling overleg. Maar uiteraard hoop ik dat dat niet nodig zal zijn :-).

Voor wie is de thema shoot?2023-03-03T10:22:42+01:00

Voor iedereen! Gezinnen, kinderen alleen, baby’s (vanaf ongeveer 4 maanden), koppels, zwangere mama … Ook jij bent dus van harte welkom!

Welke kledij dragen we het best tijdens de shoot?2023-03-10T09:43:03+01:00

Een ruime week voor onze fotoshoot krijg je een e-mail met tips over hoe je je het beste kan voorbereiden op onze fotoshoot. Specifiek over de kledij die je het beste uitkiest, heb ik ook een blog geschreven. Neem dus zeker een kijkje mocht je daar meer over willen weten via deze link.

Nog even samengevat …

  • Een fotoshoot van 20 – 30 min

  • De fotoshoot gaat door in Vilvoorde bij Domein Drie Fonteinen

  • De fotoshoot is gestemd voor iedereen!

  • Na de shoot ontvang je een online fotogalerij waaruit je jouw foto’s kan kiezen

  • Er zijn 5 digitale foto’s in de prijs inbegrepen

  • Eventuele extra foto’s kunnen bijbesteld worden. De mogelijkheden zijn via deze link terug te vinden.

  • Deze fotoshoot kost 165€

Reserveer jouw plekje onmiddellijk!

Of heb je nog vragen? Twijfel dan zeker niet om me te mailen :-). Ik help je graag!