Pure Belly Mini zwangerschapsfotoshoot2023-03-03T13:03:52+01:00

PURE BELLY MINI SHOOT

Tijdens deze exclusieve Fotoshoot vieren we jouw zwangerschap!

Als fotografe vind ik het ontzettend belangrijk om toekomstige mama’s toegang te kunnen geven tot prachtige foto’s. Want deze foto’s weerspiegelen herinneringen die ten volle gekoesterd mogen worden. Zowel jou, maar ook jouw baby’s hele leven lang. Het moment van zwanger zijn, mag gevierd worden! Want tussen de alledaagse drukte, kan het lastig zijn om er bewust bij stil te staan wat een wonder er in je buik aan het ontplooien is. Je bent een nieuw leven aan het creëren! Iets magischer dan dit bestaat toch niet?!

Zoals bijna elke mama-to-be die ik voor m’n camera heb gehad, is het wellicht de eerste keer dat je voor de lens van een professioneel fotografe staat & heb je mogelijks wat stress …

Maar no worries … Het is m’n passie om je op je gemak te stellen, om je te stylen, te helpen met poseren en je te laten stralen. En geloof me, je hoeft hiervoor zeker geen supermodel te zijn, het zit ongetwijfeld ook in jou!

De exclusieve Pure Belly Styled Mini Shoot

Tijdens de exclusieve Pure Belly Styled Mini Shoot vieren we jouw zwangerschap!

Ik laat je beleven hoe mooi je bent als toekomstige mama. Je wordt gestyled met een prachtige outfit uit m’n exclusieve zwangerschapsjurken-collectie. Je zult ongetwijfeld stralen & samen zullen we prachtige, blijvende herinneringen creëren.

De Pure Belly Mini Shoot is slechts 1 avond per maand beschikbaar. De volgende edities zijn op:

  • Donderdag 30 maart: 19u – 21u30
  • Dinsdag 2 mei: 19u – 21u30
  • Donderdag 1 juni: 19u – 21u30
  • Woensdag 28 juni: 19u – 21u30
  • Donderdag 3 augustus: 19u – 21u30
  • Dinsdag 5 september: 19u – 21u30
  • Donderdag 5 oktober: 19u – 21u30
  • Dinsdag 7 november: 19u – 21u30
  • Donderdag 7 december: 19u – 21u30

Ik verwen je gedurende een half uur op een fijne shoot, waarbij we de perfecte outfit voor je uitkiezen en waarbij we herinneringen voor het leven creëren. Het wordt ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens jouw zwangerschap.

Enkele dagen na jouw fotoshoot ontvang je een online galerij met een ruime selectie van de foto’s die ik van je maakte. Hieruit mag je jouw favoriete foto’s kiezen. Er zijn 3 digitale foto’s in deze fotoshoot inbegrepen, maar voel je zeker vrij om eventuele extra foto’s te kiezen, deze kunnen uiteraard bijbesteld worden. Mocht je bv. Interesse hebben in een canvas of een fotoboek, dan kan je ook dat via de online galerij bestellen.

Jouw geselecteerde foto’s worden vervolgens één voor één met de hand bewerkt, en krijg je binnen de week digitaal toegestuurd.

De Pure Belly Mini shoot is beschikbaar voor slechts 99€!

Enkele foto’s ter inspiratie

Hi! Ik ben Joke

Als fotografe, gespecialiseerd in newborn & zwangerschapsfotografie is het m’n doel om jouw unieke momenten vast te leggen. Ik wil je de pure schoonheid van jezelf en van je gezin laten ervaren. Ik wil tijdens een fotoshoot even de tijd doen stilstaan, zodat je ten volle van het hier & nu kan genieten. Maar ik wil vooral foto’s creëren zodat je dit moment voor altijd te kunnen herbeleven.

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is de beste tijd voor het inplannen van een zwangerschapsshoot?2023-03-02T19:34:11+01:00

Zwangerschap fotoshoots worden het beste gedaan als je 7-8 maanden zwanger bent. Ben je in verwachting van een meerling of op bedrust? Dan is het aan te raden om je sessie een beetje vroeger te hebben, als je 6-7 maanden zwanger bent.

Ben je weinig aangekomen tijdens je zwangerschap? Dan kan je wachten tot 8-9 maanden, maar hou natuurlijk altijd rekening met het feit dat je kindje te vroeg geboren zou kunnen worden.

Het idee is om je sessie te hebben als je buik mooi rond is, maar voordat je potentiële kwaaltjes zoals gezwollen voeten etc. begint te krijgen.

Welke kledij draag ik het beste tijdens m’n zwangerschapsshoot?2023-03-02T19:29:33+01:00

Bij aanvang van onze fotoshoot krijg je de mogelijkheid om uit m’n collectie zwangerschapsjurken jouw favoriet te kiezen. Deze kan je uiteraard dragen tijdens de fotoshoot. Wil je liever een eigen outfit dragen? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem!

Mijn belangrijkste advies is om iets te dragen waar je je zowel comfortabel als mooi en goed in voelt. Draag huidskleur ondergoed en een ondersteunende, goed passende BH.

Wanneer moet ik m’n newborn fotoshoot boeken?2023-03-02T19:26:30+01:00

Het is aangeraden om je fotoshoot te boeken van zodra je zeker weet dat je een fotoshoot bij Pure Life Fotografie wilt vastleggen. Ik heb namelijk slechts enkele plekjes per maand beschikbaar. Zo kan ik garanderen dat de fotoshoot volledig gepersonaliseerd wordt en hebben we voldoende tijd om de fotoshoot te plannen, afspraken te maken. Is je baby al geboren? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen, misschien heb ik alsnog een plekje voor je beschikbaar!

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Mag m’n partner en/of kind ook mee op de foto?2023-03-02T19:32:02+01:00

Natuurlijk. Breng ze gerust mee :-).

Wanneer moet ik m’n Pure Belly Mini fotoshoot boeken?2023-03-02T19:35:43+01:00

Wil je een Pure Belly Mini shoot boeken, boek die dan zo snel mogelijk. Er zijn per maand slechts 5 plekjes beschikbaar. Ben je zeker dat je deze ervaring wilt meemaken? Zoek dan een datum die voor jou past, en reserveer je plekje.

Reserveer jouw plekje onmiddellijk!

Of heb je nog vragen? Twijfel dan zeker niet om me te mailen :-). Ik help je graag!