Model Call – Gezin

2023-03-13T14:30:55+01:00maart 13th, 2023|Persoonlijke projecten, Specials|

Op woensdagmiddag 22 maart om 13u30 ben ik op zoek naar 2 gezinnen met 2 kinderen (jongste min. 2 jaar oud). Ik heb nieuwe kennis opgedaan tijdens een workshop bij Paulina Duczman (bovenstaande foto is door haar gemaakt) qua belichting tijdens de fotoshoot & uiteraard wil ik daarmee nieuw portfolio materiaal maken. Ik wil ook behind the scenes filmpjes maken, zodat ik dit na de shoot als marketing materiaal kan gebruiken.

De fotoshoot vindt plaats op woensdag 22 maart. Ik voorzie tijd van 13u30 tot 14u00 en voor het 2de gezin van 14u – 14u30. Een shoot zal ongeveer 30min duren per gezin.

Waar moet je aan voldoen?

  • Een gezin met 2 kinderen
  • Het jongste kind is minstens 2 jaar

De fotoreportage vind plaats in m’n fotostudio in de Kruitfabriek in Vilvoorde. Ik werk de fotoreportage volgens mijn idee uit.

Als dank voor de fotoreportage ontvang je deze fotoreportage inclusief 3 foto’s digitaal.
Eventuele foto-producten en/of extra digitale foto’s kunnen indien gewenst bij besteld worden, maar dat is zeker geen must.
Uiteraard moet je ermee akkoord gaan dat ik de gemaakte foto’s mag gaan gebruiken voor m’n portfolio op m’n social media / website. Ten laatste aanmelden op 17 maart, op 18 maart breng ik je via mail op de hoogte of je bent gekozen voor de fotoreportage. Hou dus zeker je mailbox in de gaten!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden!

    Hopelijk tot snel!

    Lieve groetjes,
    Joke Van Eeghem

    Share This Story, Choose Your Platform!