Tijdens de “Newborn Happiness” mini-shoot wordt de relatie tussen je (pasgeboren) baby en jezelf in m’n fotostudio vastgelegd. De pure, echte emoties en gevoelens worden gecapteerd. Het is hét moment om even stil te staan bij het prachtige wondertje die je op de wereld hebt gezet.

Indien er meer dan 1 volwassene in m’n studio mag (afhankelijk van de corona-maatregelen), is uiteraard ook je partner meer dan welkom. Dan worden er zowel foto’s gemaakt van mama met baby, papa met baby en beide ouders met baby. Als er broers of zussen zijn, kunnen we ook een familiefoto maken. Let op, wil je graag foto’s van de broers / zussen & de baby apart? Boek dan een Loving Arms fotoshoot, tijdens deze shoot is er meer tijd voorzien voor grotere gezinsfoto’s en foto-opstellingen.

De “Newborn Happiness” mini-sessies zijn beschikbaar voor baby’s tot 6 maanden, dus ook als je geen newborn fotoshoot hebt kunnen doen, is dit dé oplossing.

Wanneer? woensdag 21 april, woensdag 19 mei, woensdag 16 juni
Hoe laat? Tussen 9u – 12u
Voor wie? Voor mama’s met hun (pasgeboren) baby (tot ongeveer 6 maanden). Van zodra er toelating voor is, zijn ook de partners & andere kinderen welkom.

Hoe lang? Elke fotoshoot duurt 20 minuten
Prijs? 85 euro
Waar? In m’n fotostudio te Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
Inbegrepen? Online fotogalerij waaruit je je 3 favoriete foto’s kan downloaden in hoge resolutie & je favoriete foto op 13x18cm formaat ingekaderd als souvenir. Extra digitale foto’s en fotoproducten kunnen bij interesse aangekocht worden.

Wacht niet om je plekje te reserveren, want er zijn slechts 4 plekjes beschikbaar per maand aan deze prijs!

Boeken kan je via onderstaand formulier. Heb je vragen? Twijfel dan niet om me te contacteren!