Tijdens de “Newborn Happiness” mini-shoot wordt de relatie tussen je (pasgeboren) baby en jezelf in m’n fotostudio vastgelegd. De pure, echte emoties en gevoelens worden gecapteerd. Het is hét moment om even stil te staan bij het prachtige wondertje die je op de wereld hebt gezet.

Indien er meer dan 1 volwassene in m’n studio mag (afhankelijk van de corona-maatregelen), is uiteraard ook je partner meer dan welkom. Dan worden er zowel foto’s gemaakt van mama met baby, papa met baby en beide ouders met baby. Als er broers of zussen zijn, kunnen we ook een familiefoto maken. Let op, wil je graag foto’s van de broers / zussen & de baby apart? Boek dan een Loving Arms fotoshoot, tijdens deze shoot is er meer tijd voorzien voor grotere gezinsfoto’s en foto-opstellingen.

De “Newborn Happiness” mini-sessies zijn beschikbaar voor baby’s tot 6 maanden, dus ook als je geen newborn fotoshoot hebt kunnen doen, is dit dé oplossing.

Wanneer? Woensdag 20 januari, woensdag 10 februari, woensdag 10 maart, woensdag 21 april, woensdag 19 mei, woensdag 16 juni
Hoe laat? Tussen 9u – 12u
Voor wie? Voor mama’s met hun (pasgeboren) baby (tot ongeveer 6 maanden). Van zodra er toelating voor is, zijn ook de partners & andere kinderen welkom.

Hoe lang? Elke fotoshoot duurt 20 minuten
Prijs? 85 euro, 10 euro social media – korting*
Waar? In m’n fotostudio te Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
Inbegrepen? Online fotogalerij waaruit je je 3 favoriete foto’s kan downloaden in hoge resolutie. Extra digitale foto’s en fotoproducten kunnen bij interesse aangekocht worden.

*Indien ik foto’s van onze fotoshoot mag gebruiken op m’n website / social media, dan ontvang je een korting van 10 euro. Kies bij het boeken voor het pakketje “social media OK” om de korting te ontvangen.

Wacht niet om je plekje te reserveren, want er zijn slechts 4 plekjes beschikbaar per maand aan deze prijs!

Boeken kan je via onderstaand formulier. Heb je vragen? Twijfel dan niet om me te contacteren!