Ponyland 1980 en ikzelf stellen je graag onze Ponyland mini shoots voor! Voor het eerst slaan we de handen in elkaar en verwelkomen we je graag op de mooie stukje natuur van Ponyland in Zemst! Bij jouw fotoshoot wordt je verwelkomd door Marie, de super lieve eigenares van Ponyland. Ze helpt je om een band met de pony’s, het ezel of het paard op te bouwen en tijdens deze ontmoeting maak ik onvergetelijke foto’s. De shoot is toegankelijk voor iedereen, voor kinderen van alle leeftijden (ook baby’s!), voor koppels, voor mensen met een beperking … Marie is een gepassioneerd paardenfluisteraar. Dus dankzij haar begeleiding ben je absoluut in goeie handen voor deze fijne fotoshoot! Er wordt voldoende tijd voorzien zodat jij en/of je kindje op een rustige manier kennis kan maken met de dieren en ongetwijfeld prachtige foto’s kan verkrijgen. Geen stress dus!
Wanneer? UITGESTELD NAAR DE LENTE!
Voor wie? Iedereen. Voor jong & oud, ook voor baby’s en mensen met een beperking.
Hoe lang? We plakken er geen tijd op. Je komt op het afgesproken uur en we beginnen met fotograferen van zodra jij en/of je kindje(s) helemaal klaar zijn voor de shoot.
Prijs? 150 euro, Om jouw plekje te reserveren wordt een voorschot van 50% gevraagd.
Waar? Ponyland 1980, Schaliënhofstraat, 1980 Zemst
Inbegrepen? Online fotogalerij waaruit je je 5 favoriete foto’s kan downloaden in hoge resolutie.
Extra foto’s kunnen bij interesse aangekocht worden.
Wacht niet om je plekje te reserveren, want er zijn maar 16 plekjes beschikbaar!

Wil je jouw plekje boeken?

Uitgesteld naar de lente 2023. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Stuur me dan een e-mail naar info@purelifefotografie.be en ik zet je op de wachtlijst!