Rental Boutique – Pure Life Fotografie

Welkom bij de Rental boutique van Pure Life Fotografie. Hier kan je jouw favoriete zwangerschapsjurk huren, aan een fractie van de aankoopprijs.
Bij het bestellen geef je aan wanneer je jouw jurk wilt ontvangen, en ik zorg ervoor dat je voor die tijd je jurk in huis hebt.
De standaard termijn voor huren bedraagt 5 dagen, maar je kan tot max. 30 dagen huren. De prijzen van de jurken staan per aantal dagen ingedeeld op de detailpagina per jurk. De jurk moet binnen de vooraf aangegeven einddatum terug bij mij ingeleverd zijn door de post. Bij jouw gehuurde item ontvang je een retour label zodat je makkelijk het pakketje kan terugsturen.

Hou er rekening mee dat de jurken gebruikt worden, er kunnen dus gebruikerssporen te vinden zijn op de jurken. Desalniettemin wordt er verwacht dat elke huurder met de grootste zorg gebruik maakt van de jurken. Hou er rekening mee dat je de jurk nooit zelf mag wassen en aanpassingen mag doen.
Het reinigen wordt gedaan bij een droogkuis door Pure Life Fotografie. Deze jurken zijn enkel en alleen bedoelt voor het gebruik bij fotoshoots. Het is dus absoluut niet de bedoeling dat een jurk een ganse dag gedragen wordt bij bv. een feest of baby shower. Er wordt een borg van 50 euro of 100 euro per jurk in rekening gebracht. Nadat de jurk in goede staat terug is ontvangen, krijgt u de borg uiteraard weer terug.

De maten zijn indicaties. Hou er rekening mee dat de jurken bijna allemaal uit stretchy stof bestaan. Heb je maat medium? Dan kan je kiezen tussen een jurk die minstens maat M is. Dus ook L, XL .. zullen je passen. Je kan gebruik maken kleine (stevige) knijpertjes om het mooi aan je figuur aan te sluiten.

Ik wens je heel veel succes met je zoektocht naar de perfecte jurk. Als je vragen hebt, mag je het me altijd laten weten. Ik help je met veel plezier.

Lieve groetjes

Joke Van Eeghem