Workshop

Woord-/Naamhanger door Mme Tricotin

Zondag 28 april, 14u-16u30
Pure Life Studio (Asiat Park)

Ken je zo’n hoekje in huis waarbij je het gevoel hebt dat er nog nét iets ontbreekt of ben je misschien op zoek naar een tof gepersonaliseerd accessoire voor de kinderkamer of een andere ruimte in huis?

Wil je graag creatief aan de slag, even je hoofd leegmaken & zélf iets maken om dat vergeten hoekje in huis op te leuken? Zou je graag een gepersonaliseerd cadeautje willen geven aan je kindje/petekindje/kleinkindje of heb je altijd al willen weten hoe dat nu in elkaar zit zo’n gepunnikte naamhanger?

Madame Tricotin leert je met ijzerdraad en wol een naamhanger of catchy woord maken. Super tof om een boekenplankje mee op te leuken of misschien wel een eigengemaakte flowerhoop van een naam of woord te voorzien?

Punniken?

Punniken, rondbreien, Frans Breien – of helemaal in het Frans ‘Tricotin’ – is een soort breimethode, maar dan zonder breinaalden & wordt al generaties lang door alle leeftijden uitgevoerd.

Degenen die in de jaren 90 zijn opgegroeid, herinneren zich misschien wel hoe hun grootouders bij hen zaten en hen leerden hoe ze een houten punnikpoppetje, wol en haaknaalden moesten gebruiken of hoe die deelnamen aan een breicursus die op school werd gegeven.

Met een punnikklos of punnikmolentje maak je een holle koord van wol. Door nadien een ijzerdraad door je gepunnikte koord te rijgen, kan je er een woord of naam mee vormen!

Praktisch

  • 2,5 uur durende workshop
  • Zondag 28 april van 14u tot 16u30

  • Locatie: Pure Life Studio (Asiat Park – Vilvoorde)

  • Voor alle leeftijden & geen (handwerk)voorkennis vereist
  • Je maakt 1 punniknaam of -woord, eventueel met transparant ophangdraadje
  • Je kiest zelf de kleur wol voor je werkstukje rechtstreeks uit het grote assortiment aan kleuren van Madame Tricotin zelf
  • Je leert van Madame Tricotin de kneepjes van het vak om een mooi resultaat neer te zetten & krijgt veel tips om eventueel zelf nadien thuis nog zelf aan de slag te kunnen

  • Kostprijs: 55€ per deelnemer

  • Min. 5 deelnemers, Max. 10 deelnemers, wees er snel bij!

Na de workshop

Voel je je zeker en vast helemaal relax, het heerlijke getik van een punnikmolentje werkt zéér ontspannend

Kan je thuis meteen een leuke plek zoeken om je eigen gepersonaliseerde knutselwerk te etaleren

Ben je voorzien van een nieuwe skill en heb je zonder twijfel zin om zelf nog verder te experimenteren met het punniken.

Schrijf je hieronder zeker in voor deze ontspannende, zachte en kleurrijke workshop.

Je zal er zeker weten geen spijt van krijgen & versteld staan van je eindresultaat!

Reserveer jouw plekje onmiddellijk!

Of heb je nog vragen? Twijfel dan zeker niet om me te mailen :-). Ik help je graag!