Thema Shoots – agenda2023-03-10T11:26:22+01:00

PURE LIFE – THEMA SESSIES

Met volle teugen genieten van jouw gezin én herinneringen voor het leven creëren!

Als fotografe vind ik het ontzettend belangrijk om gezinnen toegang te kunnen geven tot prachtige foto’s. Want deze foto’s weerspiegelen herinneringen die ten volle gekoesterd mogen worden. Zowel jou, maar ook je kinderen hun hele leven lang. Dit moment mag gevierd worden! Want tussen de alledaagse drukte, kan het lastig zijn om er bewust bij stil te staan wat een prachtig gezin jij hebt.

Zoals bijna elk gezin die ik voor m’n camera heb gehad, is het wellicht de eerste keer dat jullie voor de lens van een professioneel fotografe staat & hebben jullie mogelijks wat kriebels in de buik …

Maar no worries … Het is m’n passie om je op je gemak te stellen, om de shoot speels aan te pakken, jullie te laten stralen & ondertussen uiteraard prachtige herinneringen te maken.

Thema Shoots

2023 is het jaar van de thema shoots! Ik heb besloten om veel meer in te zetten op thema shoots & dus een uitgebreide kalender te maken met verschillende fotoshoots. Er zijn zowel binnen-, als buitenfotoshoots gepland. Zowel met een specifiek thema, als meer neutralere fotoshoots.

Elke thema shoot bevat het volgende:

 • Een fotoshoot van ongeveer 20 minuten.
 • De fotoshoot vindt telkens plaats op een door mij ingestelde datum.
 • De fotoshoot vindt telkens plaats op een door mij gekozen locatie.
 • Na de fotoshoot ontvang je een online keuzegalerij waaruit je jouw favoriete foto’s kan selecteren.
 • Er zijn 5 digitale foto’s in hoge resolutie in jouw fotoshoot inbegrepen.
 • Eventuele extra foto’s kunnen via de webshop bijbesteld worden.

Tarief

De prijs van een thema fotoshoot bedraagt 165 euro. Wil je meer tijd en/of meer foto’s? Dan is het telkens mogelijk om 2 opeenvolgende slots te reserveren.

Thema-shoot Abonnement

 • Vanaf nu is het ook mogelijk om te kiezen voor een abonnementsformule. Dit is dé perfecte optie om jouw kind(eren) of baby voor een voordelige prijs regelmatig op een professionele manier te laten fotograferen. Zo kan je pas écht de belangrijkste mijlpalen vieren.
 • Bij aankoop van 4 thema-shoots betaal je slechts 3 thema-shoots.
 • De prijs van het abonnement is dus 495€ in plaats van 660€.
 • Er zijn ook 5 extra digitale foto’s inbegrepen. Dus 25 foto’s in plaats van 20 digitale foto’s, verspreid over de 4 sessies.
 • Het abonnement treed enkel in werking indien het op voorhand aangekocht wordt.
 • Het thema-shoot abonnement kan je boeken via deze link.

Wil je 1 of meerdere shoots vastleggen? Dat kan onmiddellijk via deze pagina. Kies de fotoshoot, selecteer de datum & jouw gewenste uur. Vul alle gevraagde informatie in & jouw plekje wordt onmiddellijk geboekt. Wil je het abonnement? Bestel deze dan hieronder! Ondervind je problemen? Twijfel niet om me te contacteren. Ik help je uiteraard graag verder.

Aankomende thema shoots

Blooming Magnolia’s

Zaterdag 25 maart
10u – 13u
Plantentuin Meise

Mother’s Day

Zaterdag 22 april
9u – 12u
Grimbergen

Mother’s Day

Zondag 14 mei
10u – 12u
Studio Vilvoorde

Father’s Day

Zaterdag 3 juni
9u – 12u
Vilvoorde

Father’s Day

Zondag 11 juni
10u – 12u
Studio Vilvoorde

Breastfeeding

Zaterdag 5 augustus
9u – 11u
Studio Vilvoorde

Summer @ the Beach

Zaterdag 19 augustus
8u – 11u & 19u – 21u
Strand Oostduinkerke

Hi! Ik ben Joke

Als fotografe, gespecialiseerd in newborn & zwangerschapsfotografie is het m’n doel om jouw unieke momenten vast te leggen. Ik wil je de pure schoonheid van jezelf en van je gezin laten ervaren. Ik wil tijdens een fotoshoot even de tijd doen stilstaan, zodat je ten volle van het hier & nu kan genieten. Maar ik wil vooral foto’s creëren zodat je dit moment voor altijd te kunnen herbeleven.

Uiteraard begrijp ik dat een professioneel fotografe niet altijd deel uit kan maken van je leven (het zou nogal gek zijn moest er bij elke gebeurtenis iemand achter je aan lopen om het te fotograferen he ;-)). Vandaar dat ik presets heb gemaakt! Zo kan je ook jouw eigen gemaakte foto’s omtoveren tot pareltjes!

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Wanneer moet ik deze thema fotoshoot boeken?2023-03-03T10:11:36+01:00

Wil je een thema shoot boeken, boek die dan zo snel mogelijk. Er zijn slechts een gelimiteerd aantal plekjes beschikbaar. Op is op.

Wat als de zon niet schijnt op de dag van de shoot?2023-03-03T10:13:33+01:00

We leven nu eenmaal in België, dus de kans bestaat zeker dat het geen stralend mooi weer is. Zolang het niet regent, gaat de shoot door. De zon is niet van cruciaal belang om stralende foto’s te maken. Geven ze echt slecht weer, zoals regen? Dan contacteer ik je voor de fotoshoot via mail om een nieuwe moment vast te leggen in onderling overleg. Maar uiteraard hoop ik dat dat niet nodig zal zijn :-).

Voor wie is de thema shoot?2023-03-03T10:22:42+01:00

Voor iedereen! Gezinnen, kinderen alleen, baby’s (vanaf ongeveer 4 maanden), koppels, zwangere mama … Ook jij bent dus van harte welkom!

Welke kledij dragen we het best tijdens de shoot?2023-03-10T09:43:03+01:00

Een ruime week voor onze fotoshoot krijg je een e-mail met tips over hoe je je het beste kan voorbereiden op onze fotoshoot. Specifiek over de kledij die je het beste uitkiest, heb ik ook een blog geschreven. Neem dus zeker een kijkje mocht je daar meer over willen weten via deze link.

Bestel een thema-shoot abonnement