Zwangerschapsfotografie2024-06-04T16:57:02+02:00

Hi mama-to-be

YOU DESERVE TO FEEL BEAUTIFUL

zwangerschapsfotografie

Pure Belly

Hey aanstaande mama, gefeliciteerd met het meest bijzondere avontuur van je leven: je zwangerschap! Dit is een tijd vol magie, liefde en verwachting, en ik sta klaar om al die kostbare momenten vast te leggen in prachtige foto’s.

Bij Pure Life Fotografie draait alles om jou en je groeiende buik vol liefde. Ik begrijp dat je je misschien een beetje onzeker voelt voor de camera, maar maak je geen zorgen! Ik zorg ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot. Samen creëren we beelden die je hart verwarmen en een glimlach op je gezicht toveren telkens als je ernaar kijkt.

In mijn uitgebreide collectie vind je exclusieve zwangerschapsjurken in allerlei prachtige stijlen, maten en kleuren. Je bent vrij om deze jurken te dragen tijdens je fotoshoot en jezelf als een ware godin te omarmen. Want geloof me, je straalt van binnenuit en ik zal ervoor zorgen dat je dat ook op beeld ziet.

Ik wil dat je jezelf overgeeft aan deze unieke ervaring. Daarom bied ik optioneel ook professionele haar- en make-updiensten aan, zodat je er op je allerbest uitziet. Je verdient het om te stralen als nooit tevoren, en ik sta klaar om je te laten stralen als de prachtige vrouw die je bent.

Of we nu samen in mijn gezellige studio zijn of we de schoonheid van de natuur omarmen, ik zorg ervoor dat de omgeving perfect past bij jouw fotoshoot van je dromen. Elk moment van jouw zwangerschap wordt met liefde en tederheid vastgelegd, zodat je het voor altijd kunt koesteren.

Wacht niet langer! Geef jezelf toestemming om te stralen tijdens deze onvergetelijke periode. Reserveer nu jouw zwangerschapsfotoshoot bij Pure Life Fotografie en laat mij je zwangerschap vastleggen, zodat je deze liefdevolle tijd voor altijd kunt herbeleven.

Mogelijkheden

Zwangerschapfotoshoots

Pure Belly Essential
€199

 • Een fotoshoot van 20 – 30 min

 • In de studio

 • Ook kinderen en partner zijn welkom op de foto’s

 • 1 Outfit uit collectie

 • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

 • Inclusief 5 digitale foto’s

 • Bij reservering wordt er 50% voorschot gevraagd

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Pure Belly Signature
€350

 • Een fotoshoot van een 1 uur

 • In de studio of op locatie*
 • Ook kinderen en partner zijn welkom op de foto’s

 • 3 Outfits uit collectie

 • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

 • Inclusief 15 digitale foto’s

 • Cadeaubon t.w.v. 35€ te gebruiken bij een newborn- of milestone fotoshoot.

 • Bij reservering wordt er 50% voorschot gevraagd

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

* Locatie naar keuze. Buiten een straal van 15km van Vilvoorde: + 1,00 €/km

Pure Belly Luxury
€600

 • Een fotoshoot van 1,5 – 2 uur

 • In de studio en/of op locatie*

 • Ook kinderen en partner zijn welkom op de foto’s

 • 6 Outfits uit collectie

 • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

 • Inclusief 30 digitale foto’s

 • Cadeaubon t.w.v. 60€ te gebruiken bij een newborn- of milestone fotoshoot.

 • Bij reservering wordt er 50% voorschot gevraagd

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

* Locatie naar keuze. Buiten een straal van 15km van Vilvoorde: + 1,00 €/km

Dubbel geluk: Boek nu je zwangerschaps- en newbornfotoshoot

en ontvang een GRATIS themafotoshoot ter waarde van 165 euro!

Ben je van plan om zowel een zwangerschaps- als newbornfotoshoot te boeken? Geweldig nieuws! Als dank voor het vertrouwen dat je in mij stelt, wil ik je graag verrassen met een speciaal cadeau. Boek beide shoots en je ontvangt een GRATIS themafotoshoot naar keuze ter waarde van 165 euro. Het is mijn manier om je extra te verwennen en je te bedanken voor je keuze. Samen zullen we onvergetelijke herinneringen creëren tijdens deze bijzondere momenten in je leven.

Hoe dan? Reserveer meteen een plekje in mijn agenda voor zowel je zwangerschaps- als newbornfotoshoot. Na je newbornfotoshoot ontvang je een speciale e-mail met alle details over de GRATIS themafotoshoot die je cadeau krijgt.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat is de beste tijd voor het inplannen van een zwangerschapsshoot?2023-03-02T19:34:11+01:00

Zwangerschap fotoshoots worden het beste gedaan als je 7-8 maanden zwanger bent. Ben je in verwachting van een meerling of op bedrust? Dan is het aan te raden om je sessie een beetje vroeger te hebben, als je 6-7 maanden zwanger bent.

Ben je weinig aangekomen tijdens je zwangerschap? Dan kan je wachten tot 8-9 maanden, maar hou natuurlijk altijd rekening met het feit dat je kindje te vroeg geboren zou kunnen worden.

Het idee is om je sessie te hebben als je buik mooi rond is, maar voordat je potentiële kwaaltjes zoals gezwollen voeten etc. begint te krijgen.

Wanneer moet ik m’n zwangerschapsfotoshoot boeken?2023-03-02T19:36:41+01:00

Voor een zwangerschapsfotoshoot is aangeraden om je fotoshoot te boeken van zodra je 20 weken zwanger bent. Zo hebben we voldoende tijd om de fotoshoot te plannen, afspraken te maken en ben ik zeker in de mogelijkheid om jouw fotoshoot te doen. Ben je al wat later in je zwangerschap, twijfel dan niet om contact met me op te nemen, misschien heb ik toch nog een plekje voor je beschikbaar!

Welke kledij draag ik het beste tijdens m’n zwangerschapsshoot?2023-03-02T19:29:33+01:00

Bij aanvang van onze fotoshoot krijg je de mogelijkheid om uit m’n collectie zwangerschapsjurken jouw favoriet te kiezen. Deze kan je uiteraard dragen tijdens de fotoshoot. Wil je liever een eigen outfit dragen? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem!

Mijn belangrijkste advies is om iets te dragen waar je je zowel comfortabel als mooi en goed in voelt. Draag huidskleur ondergoed en een ondersteunende, goed passende BH.

Wat moeten m’n partner / kinderen aan?2021-01-02T19:51:08+01:00

Ik raad je aan om ook aandacht te schenken aan de kledij voor je partner en kinderen. Het is fijn als de kledij van je partner en kinderen gelijkaardig is als jouw kledij. Dit betekent niet dat iedereen exact dezelfde kleuren aan moet, maar het is wel mooi als je dezelfde stijl en kleurpallet gebruikt.

Als je kiest voor een fancy / formele look tijdens je fotosessie, hou er dan rekening mee dat je partner en kinderen ook een formelere stijl dragen. Kom je voor een casual fotoshoot, laat je partner en kinderen dan in eenvoudigere kledij komen. Vermijd overigens logo’s, teksten, drukke patronen etc. op de kledij. Dit werkt erg afleidend.

Als je jouw fotoshoot hebt geboekt, ontvang je een brochure met hierin enkele tips hoe je het beste kledij met elkaar kan doen matchen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Kan ik m’n foto’s privé houden?2021-01-02T20:57:01+01:00

Uiteraard kan dat. Voor onze fotoshoot bezorg ik je een vragenlijst waarin ik je toestemming vraag of ik al dan niet jouw foto’s mag delen op social media (met of zonder naamsvermelding). Indien je me toestemming geeft om een of meerdere foto’s te delen, maak je kans op een gratis print van jouw favoriete foto ter waarde van 30 euro.

Is het mogelijk om de originele / onbewerkte foto’s te ontvangen na de fotoshoot?2023-11-27T21:57:16+01:00

Helaas kan ik de originele, onbewerkte foto’s niet verstrekken. Mijn werkwijze omvat het zorgvuldig selecteren en bewerken van de beelden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat is de prijs voor extra’s?2023-11-27T21:58:45+01:00

De prijslijst voor extra’s, zoals extra digitale foto’s, fotoalbums en wall art kan je terugvinden via deze link.