Ben je in verwachting en weet je nu al dat je baby binnen no time die pasgeboren fase zal ontgroeid zijn? Weet je zeker dat je nét dat prille en magische moment wilt laten vastleggen? Dan kan je het best de fotoshoot al reserveren tijdens jouw zwangerschap. Zo ben je zeker dat er voldoende ruimte voorzien wordt in m’n agenda, om jouw fotoshoot te verzorgen. Want … Die typische newborn foto’s, met een zoet slapende baby in de meest schattige poses, die worden het beste gemaakt wanneer je baby tussen de 5 – 18 dagen oud is. Daarna is het helaas geen garantie meer dat je baby nog zo flexibel en vlot slaapt als in het begin.

Uiteraard is het een richtlijn! Heb je een baby die (veel) te vroeg werd geboren? Dan is het natuurlijk logisch om eerst te wachten tot je baby sterk genoeg is. Ikzelf heb de “regel” dat een baby minstens 3 kg moet wegen tijdens de shoot. Een goeie richtlijn is ook om dan niet te kijken naar hoe oud te baby is, maar te berekenen vanaf de uitgerekende datum. Want rond die periode zal je baby wellicht ongeveer 3kg wegen :-).

Denk je er pas tijdens je kraamtijd aan dat je toch wel erg graag dit moment wilt laten vastleggen? Natuurlijk is ook dat geen enkel probleem! Het is dan ook een ongelofelijk belangrijk moment om vast te leggen! Neem zeker zo snel als mogelijk contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Het maakt niet uit hoe oud je baby is, ik wil hem/haar altijd met heel veel plezier fotograferen. De type foto’s kan verschillend zijn, uiteraard afhankelijk van de leeftijd van de baby. Maar elke leeftijd en elk sprongetje heeft z’n charme en zijn het fotograferen waard!

Ik bied 2 soorten newborn fotoshoots aan. Enerzijds de New Family fotoshoot, waarbij ik me volledig focus op het maken van gezinsfoto’s. De liefde en connectie wordt vastgelegd tussen de ouders en de baby (en eventuele broers / zussen). Anderzijds heb ik ook de Ultimate Newborn fotoshoot. Bij deze fotoshoot worden zowel foto’s van je baby alleen gemaakt, alsook gezinsfoto’s. De meest complete mogelijkheid dus!

Is je baby al enkele maanden oud en dus de newborn fase ontgroeit? Dan heb ik het leuke Lovely Milestone pakketje, waarbij ik die heerlijke schaterlach van je kindje met veel liefde fotografeer.

Wil je graag meer informatie over m’n (newborn) baby fotografie? Neem dan zeker een kijkje bij m’n aanbod!

Heb je vragen? Twijfel dan niet om me te contacteren. Ik help je met veel liefde verder!