kinderdagverblijf- & schoolfotografie

Portretten waar de ouders hun kinderen volledig in herkennen

Ben je ook de onpersoonlijke en saaie schoolfoto’s beu? Merk je dat de ouders niet enthousiast zijn over de schoolfoto’s?
Kies dan eens voor foto’s waar ouders verliefd op worden en hun kinderen !

Normale schoolfoto’s koop je omdat je je verplicht voelt om toch een foto van je kind te kopen. Maar wat als ze zo mooi zijn dat je ze zelf wilt laten uitvergroten? Daarvoor zorg ik graag!

Ik voelde me altijd verplicht om die saaie schoolfoto’s maar te kopen, als herinnering voor de kinderen. En toen maakte Joke de foto’s en WAW! Wat een verschil. Ik kon zelfs niet kiezen, zo mooi waren ze. Mijn kinderen kwam helemaal als zichzelf over. Ik heb zelfs 2 foto’s laten uitvergroten. Iets wat ik nooit zou gedaan hebben bij de “standaard” schoolfotograaf. Ik ben zo blij dat onze school uit de mainstream, saaie schoolfoto’s wou stappen & Joke heeft aangesproken. Dit creëert pas herinneren! – Caroline

Kinderen veranderen voortdurend, en daarom is het m’n missie om prachtige portretfoto’s te maken als blijvende herinnering aan de leuke tijd in het kinderdagverblijf of school.

Kinderen fotograferen is m’n passie. Ik neem m’n tijd om elk kind te leren kennen en door een relaxte sfeer alle kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Dit is de beste manier om spontane en natuurlijke foto’s te verkrijgen. Van elk kind worden meerdere opnames gemaakt zodat hun persoonlijkheid volledig vastgelegd wordt. Ouders krijgen dan ook keuze uit meerdere foto’s bij het plaatsen van een bestelling.

Uiteraard wordt rekening gehouden met het dagritme van de peuters en schoolgaande kinderen. In samenwerking met het kinderdagverblijf of de school wordt een mooie plek op het domein van het kinderdagverblijf of de schoolomgeving uitgekozen voor het maken van de foto’s. Ik gebruik geen saaie achtergronden, maar de échte schoolomgeving als decor. Denk maar aan die leuke glijbaan, of mooie bomen etc. in de buurt van je school! Ouders krijgen aan de hand van een brief enkele handige tips om hun kinderen volledig voor te bereiden op de fotoshoot!

Er worden zowel portretfoto’s gemaakt van alle kinderen afzonderlijk, maar ook zus- en broer foto’s zijn mogelijk en natuurlijk als kers op de taart, de klasfoto’s.

Dankzij een online galerij en bestelomgeving is het voor de ouders mogelijk om de foto’s te bekijken en te bestellen van thuis uit, wanneer het voor hen het beste uitkomt. De foto’s kunnen op verschillende formaten aangeleverd worden aan de ouders. Net wat bij hen past. Het enige wat de school of het kinderdagverblijf hoeft te doen, is de datum & brief met de ouders te delen & de bestelde foto’s geven. De rest verloopt allemaal rechtstreeks tussen de ouders & Pure Life Fotografie.

Pure Life Fotografie is een full-service fotograaf. Er worden foto’s gemaakt met de beste camera en lenzen, de administratie van de bestelde en betaalde foto’s wordt volledig door Pure Life Fotografie verzorgd en om de volledige controle over de kwaliteit goed te bewaren wordt het volledige traject van fotografie tot aflevering in eigen beheer afgehandeld.

Het wordt een leuke fotodag met onvergetelijk, mooie resultaten!

Vraag hier jouw school of kinderdagverblijf-fotoreportage aan!