Struggle jij als ondernemer ook om je online zichtbaarheid te vergroten? Heb je een eigen babyboetiek en wil je deze persoonlijker weergeven? Heb je dringend eens professionele foto’s nodig van jouw babyspa-zaak? Heb je als vroedvrouw nood aan sprekende foto’s van jezelf en je werk? Maak je als ontwerper prachtige items & wil je online tonen hoe je tot die resultaten komt?

Dan heb ik dรฉ oplossing voor jou!

Heb je dezelfde doelgroep als ik als fotografe? Namelijk zwangere vrouwen & jonge gezinnen? Dan heb ik voor jou een ONGELOFELIJK SPECIAL!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een superleuke fotoshoot aan een onweerstaanbaar tarief. ENKEL voor ondernemers die dezelfde doelgroep als ikzelf hebben. Dit is mijn manier van netwerken, om elkaar te leren kennen en elkaars business te versterken.

HOE GAAT HET TE WERK?

Onder deze tekst vind je m’n online agenda. Je kan hier rechtstreeks jouw fotoshoot afspraak reserveren. Op die dag kom ik naar jou toe. We bespreken jouw wensen voor de fotoshoot & we vliegen erin. Het wordt een hele fijne ervaring, stress is voor niets nodig!

Voor de fotoshoot voorzie ik 1 uur tijd. Tijdens jouw shoot kunnen we o.a. portretfoto’s van je maken, maar ook foto’s van jouw onderneming, teamfoto’s, de producten die je verkoopt, jouw productieproces. Je mag het volledig zelf invullen. Alles is mogelijk!

Na de fotoreportage ontvang je een online galerij met de gemaakte foto’s. Uit deze online galerij mag je 25 foto’s kiezen die je digitaal ontvangt. De foto’s krijg je in hoge en lage resolutie, dus ze kunnen gebruikt worden voor al jouw marketing doeleinden. Bij online gebruik vraag ik uiteraard wel om @purelifefotografie of m’n website te vermelden. Eventuele extra foto’s kunnen bij interesse bijbesteld worden.

Ik schrijf ook graag een blog-artikel over jou en jouw onderneming op m’n website (www.purelifefotografie.be) om te delen op social media en de SEO voor jouw website te boosten!

Ik geef graag jouw business kaartjes / flyers aan mijn zwangere of net bevallen klanten. Heb jij ook flyers / kaartjes? Geef me er dan zeker ook mee! Dan leg ik ze met veel plezier klaar in m’n studio zodat mijn klanten ook hun weg naar jou weten te vinden.

SPECIAL

De normale prijs voor deze reportage bedraagt 525 euro excl. BTW. Speciaal voor jou beschikbaar voor slechts 179 euro excl. BTW en reisonkosten. Een echte no-brainer dus! Enkel geldig voor fotoshoot-data in de online agenda (februari 2023).

BOEK NU JOUW SHOOT

Hieronder vind je m’n online agenda. Kies jouw gewenste datum & tijdstip, vul je gegevens in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om jouw shoot te bespreken!

Heb je vragen? Twijfel niet om me te contacteren via info@purelifefotografie.be. Ik help je uiteraard met veel plezier verder!

Hopelijk tot binnenkort!

Joke Van Eeghem