Struggle jij als ondernemer ook om je online zichtbaarheid te vergroten? Heb je een eigen babyboetiek en wil je deze persoonlijker weergeven? Heb je dringend eens professionele foto’s nodig van jouw babyspa-zaak? Heb je als vroedvrouw nood aan sprekende foto’s van jezelf en je werk? Maak je als ontwerper prachtige items & wil je online tonen hoe je tot die resultaten komt?

Dan heb ik dé oplossing voor jou!

Heb je dezelfde doelgroep als ik als fotografe? Namelijk zwangere vrouwen & jonge gezinnen? Dan heb ik voor jou een ongelofelijke special!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Onder deze tekst vind je m’n online agenda. Je kan hier rechtstreeks jouw plekje reserveren. Voor jouw fotoshoot bellen we om jouw wensen te bespreken & help ik je uiteraard voor te bereiden op de fotoshoot. Het wordt een hele fijne ervaring, stress is voor niets nodig!

Tijdens jouw shoot kunnen we o.a. portretfoto’s van je maken, maar ook foto’s van jouw onderneming, teamfoto’s, de producten die je verkoopt, jouw productieproces. Alles is mogelijk!

Na de fotoreportage ontvang je een online galerij met de gemaakte foto’s. Uit deze online galerij mag je 25 foto’s kiezen die je digitaal ontvangt. De foto’s krijg je in hoge resolutie, dus ze kunnen zonder problemen gebruikt worden voor al jouw marketing doeleinden. Eventuele extra foto’s kunnen bij interesse bijbesteld worden.

Extra foto’s of foto’s in hoge resolutie kunnen aan een aantrekkelijke prijs aangekocht worden.

Ik schrijf ook graag een blog-artikel over jou en jouw onderneming op m’n website (www.purelifefotografie.be) om te delen op social media en de SEO voor jouw website te boosten!

Ik geef graag jouw business kaartjes / flyers aan mijn zwangere of net bevallen klanten.

De normale prijs voor deze reportage bedraagt 525 euro excl. BTW. Speciaal voor jou beschikbaar voor slechts 250 euro excl. BTW. Een echte no-brainer dus!

BOEK NU JOUW SHOOT

Hieronder vind je m’n online agenda. Kies jouw gewenste datum & tijdstip, vul je gegevens in en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om jouw shoot te bespreken!

Heb je vragen? Twijfel niet om me te contacteren via info@purelifefotografie.be. Ik help je uiteraard met veel plezier verder!

Hopelijk tot binnenkort!

Joke Van Eeghem