Hey,

ik ben Joke – de vrouw achter de lens van Pure Life Fotografie. Welkom in mijn wereld van momenten vastleggen en herinneringen maken. Als fotograaf heb ik de eer om de twee belangrijkste levensmomenten van mijn klanten vast te leggen: de komst van nieuw leven en de groei van prachtige kinderen.

Ik wil graag een persoonlijk verhaal met je delen. Na drie jaar proberen werd ik eindelijk zwanger, maar helaas voelde ik me tijdens mijn zwangerschap niet goed. Ik had last van extreme misselijkheid. Ondanks dat kan ik me nog steeds één moment van mijn zwangerschap levendig herinneren waarbij ik echt kon genieten: mijn eigen zwangerschapsfotoshoot. Ik had er zelf eigenlijk niet aan gedacht om dat speciale moment vast te leggen, maar mijn beste vriendin verraste me ermee. Het was een fantastische ervaring die ik iedereen gun. Toen mijn zoontje Noah uiteindelijk werd geboren, bevond ik me op een roze wolk. Mijn lichaam voelde weer “normaal” aan, zonder klachten, en ik kon volop genieten van dit prachtige wezentje dat mijn man en ik samen hadden gecreëerd.

Dankzij deze bijzondere ervaring voelde ik dat alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Hoewel ik al jarenlang als all-round fotografe werkte, besefte ik na mijn zwangerschap en de komst van Noah dat ik me moest richten op datgene wat echt belangrijk is. Het vieren van het leven en het vastleggen van die speciale momenten voor anderen!

De kostbare momenten en herinneringen aan je zwangerschap, bevalling en pasgeboren baby vervagen helaas vaak in je (door vermoeidheid en hormonen beïnvloede) geheugen. Daarom is het zo’n geweldig gevoel om alles opnieuw te kunnen beleven dankzij dierbare foto’s. Mijn grootste passie is dan ook het fotograferen van zwangere vrouwen, pasgeboren baby’s en de belangrijkste mijlpalen in het leven van kinderen.

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwangerschap, bevalling, de eerste onschatbare momenten met je pasgeboren baby, de snelle groei van je kind en het geluk van het gezin… Dit zijn stuk voor stuk momenten waarbij je de tijd en emoties wilt vasthouden. Er is geen betere manier om deze momenten te koesteren dan ze vast te leggen op foto’s. En dat is precies wat ik als fotografe voor jou wil doen.

Ps: Op mijn Instagram deel ik graag meer details over mijn werkwijze. Volg me zeker om op de hoogte te blijven!

“I am your personal storyteller, ready to capture your most cherished moments for eternity.”

Welkom in mijn wereld van fotografie en beleving …

Mijn rol bij het vastleggen van deze unieke momenten gaat verder dan alleen het maken van foto’s. Mijn klanten komen naar mij voor een complete beleving. Ik zet me altijd volledig in om dit te bieden.

Mijn klanten waarderen mijn ontspannen aanpak en het creëren van een relaxte sfeer. De gewoonlijke stress die komt kijken bij iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan, verdwijnt snel door de tips en trucs die ik graag deel. Niets is verplicht, alles is mogelijk.

Ik heb exclusieve zwangerschapsjurken in verschillende stijlen, maten en kleuren, evenals haarbandjes, stoffen, achtergronden en andere accessoires. Hiermee kan ik telkens unieke foto’s creëren en de beste service bieden.

Ik werk optioneel samen met getalenteerde visagistes die ervoor zorgen dat je straalt, zelfs na een slapeloze nacht. Als je een fotoshoot boekt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Ik leg een uniek moment in de tijd vast, inclusief de bijbehorende emoties, die je voor altijd zult koesteren.

Fotografe Joke Van Eeghem
Fotografe Joke Van Eeghem

Mijn missie …

Mijn missie gaat verder dan alleen het creëren van foto’s, het gaat om het geven van een betekenisvolle plek aan die foto’s in jouw leven. Ik help je graag bij het kiezen van het perfecte fotoproduct dat past bij jouw levensstijl.

Stel je eens voor… Gezellig samen met je kinderen op de bank zitten, terwijl jullie prachtige familiefoto’s pronken op de schoorsteenmantel. Over 5, 10, 15 jaar samen met je zoon of dochter door hun babyalbum bladeren… Er is niets mooiers en gezelligers dan dat!

En wanneer je zoon of dochter over 20 jaar het huis verlaat en zijn of haar eigen plekje vindt, kunnen ze die albums met kostbare herinneringen blijven koesteren en doorgeven aan de volgende generaties.

Laat mij je helpen om jouw dierbare momenten te transformeren in tastbare herinneringen die een leven lang meegaan.