Hi!

Ik ben Joke, professioneel fotografe gespecialiseerd in het vastleggen van jouw unieke gezinsmomenten (zwangerschap, newborn, kinderen en het ganse gezin). Ik werk met het grootste plezier in m’n studio in de Kruitfabriek in Vilvoorde, of kom graag naar een mooie locatie voor een buitenfotoshoot.

Toen ik na 3 jaar proberen eindelijk zwanger bleek te zijn en ik me eigenlijk helemaal niet goed voelde (m’n hele zwangerschap had ik last van extreme misselijkheid). Maar ik kan me 7 jaar na datum nog steeds één moment van m’n zwangerschap herinneren, waarbij ik ten volle kon genieten. Namelijk tijdens m’n eigen zwangerschapsfotoshoot. Zelf had ik er helemaal niet aan gedacht om dat moment vast te leggen, maar m’n beste vriendin verraste me ermee. En dat was zo’n fijne ervaring dat ik iedereen die ervaring wil geven. Toen eenmaal Noah geboren werd, leefde ik echt op een roze wolk. Eindelijk was m’n lichaam weer ‘normaal’, zonder kwaaltjes en kon ik ten volle genieten van dat heerlijke wezentje die ik samen met m’n man had gecreëerd.

Dankzij deze ervaring had ik het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Ik werkte al jaren als all-round fotografe, maar dankzij m’n ervaring met m’n zwangerschap & met Noah, voelde ik aan m’n hele lijf dat ik me moest gaan focussen op dat wat écht belangrijk is. Het leven vieren en die speciale momenten vereeuwigen voor anderen!

De korte momenten van en herinneringen aan je zwangerschap, de bevalling en je pasgeboren baby verdwijnen onvermijdelijk uit je (door de zwangerschap en vermoeidheid aangetaste) geheugen. Het heeft dan ook zo’n fijn gevoel om alles opnieuw te kunnen beleven dankzij je dierbare foto’s. Ik fotografeer dan ook het allerliefste zwangere vrouwen, pasgeboren baby’s en de belangrijkste milestones van kinderen.

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwanger zijn, bevallen, de eerste onbetaalbare momenten met je pasgeboren baby, de snelheid waarmee je baby opgroeit, het gezinsgeluk … Het zijn één voor één momenten waarbij je de tijd en emoties wilt blijven vasthouden. Er bestaat geen betere manier om deze momenten te koesteren, dan ze te laten vastleggen op foto. En dat is precies wat ik als fotografe voor jou wil doen.

Ps; op m’n Instagram deel ik nog veel meer details over m’n werkwijze, volg me dus zeker!

Ik ben er om jouw dierbaarste momenten
vast te leggen

Hoe ik te werk ga …

Mijn taak bij het fotograferen van deze unieke momenten gaat veel verder dan alleen het maken van foto’s. M’n klanten komen niet enkel naar me toe voor het maken van foto’s, maar voor de volledige ervaring. En hierbij ga ik tot het uiterste.

M’n klanten houden van m’n makkelijke omgang en het creëren van een relaxte sfeer. De gebruikelijke stress voor iets wat je nooit eerder deed, valt al snel weg van je schouders met de tips & tricks die ik je graag meegeef. Niets moet, alles mag.

Ik ben in het bezit van exclusieve zwangerschapsjurken (in verschillende stijlen, maten en kleuren), verschillende haarbandjes, hoedjes, stoffen, achtergronden en andere accessoires om telkens weer unieke foto’s te creëren en de beste service aan te bieden.

Ik werk samen met een fijne visagiste, die je kan laten stralen, zelfs na een slapeloze nacht. Je hoeft je na het boeken van de fotoshoot nergens zorgen over te maken. Ik leg een uniek moment in de tijd en de emoties die erbij horen vast, die je je leven lang koesteren.

Fotografe Joke Van Eeghem
Fotografe Joke Van Eeghem

M’n doel …

M’n doel is niet enkel om foto’s te creëren, maar om die foto’s een plaats te geven in je leven. Bij de keuze van het fotoproduct bij jouw leven past, help ik je met veel plezier.

Want stel je eens voor … Gezellig samen met je kids hangen in de zetel, met zicht op jullie prachtige familiefoto’s op de haardmantel. Binnen 5, 10, 15 jaar samen met je zoontje of dochtertje bladeren door hun baby-album … Er is niets leuker en gezelliger dan dat!

En als je zoon of dochter binnen 20 jaar het huis uit gaat en zich gaan settelen, kunnen ze hun albums met alle mooie herinneringen blijven koesteren, en doorgeven aan de volgende generaties.