Milestone Fotografie Kinderen

Ik ben er om jouw momenten vast te leggen.

Hi! Ik ben Joke, professioneel fotografe gespecialiseerd in het vastleggen van jouw unieke gezinsmomenten (zwangerschap, newborn, kinderen en het ganse gezin). Ik werk met het grootste plezier in m’n studio in centrum Vilvoorde, of kom graag naar een mooie locatie voor een buitenfotoshoot.

Voor m’n zwangerschap was ik al fotografe, maar door dit ingrijpende moment viel alles samen. Ik besefte meer dan ooit waarom ik fotografe was. De korte momenten van en herinneringen aan je zwangerschap, de bevalling en je pasgeboren baby verdwijnen onvermijdelijk uit je (door de zwangerschap en vermoeidheid aangetaste) geheugen. Het heeft dan ook zo’n fijn gevoel om alles opnieuw te kunnen beleven dankzij je dierbare foto’s. Ik fotografeer dan ook het allerliefste zwangere vrouwen, pasgeboren baby’s en de belangrijkste milestones van kinderen.

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwanger zijn, bevallen, de eerste onbetaalbare momenten met je pasgeboren baby, de snelheid waarmee je baby opgroeit, het gezinsgeluk … Het zijn één voor één momenten waarbij je de tijd en emoties wilt blijven vasthouden. Er bestaat geen betere manier om deze momenten te koesteren, dan ze te laten vastleggen op foto. En dat is precies wat ik als fotografe voor jou wil doen.


Hoe ik te werk ga …

Mijn taak bij het fotograferen van deze unieke momenten gaat veel verder dan alleen het maken van foto’s. M’n klanten komen niet enkel naar me toe voor het maken van foto’s, maar voor de Pure Life Experience. En hierbij ga ik tot het uiterste. M’n klanten houden van m’n makkelijke omgang en het creëren van een relaxte sfeer. Niets moet, alles mag. Ik ben in het bezit van exclusieve zwangerschapsjurken (in verschillende stijlen, maten en kleuren), verschillende haarbandjes, hoedjes, stoffen, achtergronden en andere accessoires om telkens weer unieke foto’s te creëren en de beste service aan te bieden. Ik werk samen met een fijne visagiste, die je kan laten stralen, zelfs na een slapeloze nacht. Je hoeft je na het boeken van de fotoshoot nergens zorgen over te maken. Ik leg een uniek moment in de tijd en de emoties die erbij horen vast, die je je leven lang koesteren.

M’n doel is niet enkel om foto’s te creëren, maar om die foto’s een plaats te geven in je leven. Gezellig samen hangen in de zetel, met zicht op jullie prachtige familiefoto’s op de haardmantel. Binnen 5, 10, 15 jaar samen met je zoontje of dochtertje bladeren door hun baby-album … Er is niets leuker en gezelliger dan dat! En als je zoon of dochter binnen 20 jaar het huis uit gaat en zich gaan settelen, kunnen ze hun albums met alle mooie herinneringen blijven koesteren, en doorgeven aan de volgende generaties.

Fotografe Joke Van Eeghem

Fun Facts

  • Ik heb m’n man Bram 11 jaar geleden leren kennen op vakantie in India
  • samen hebben we 7 jaar op Curaçao gewoond, daar is m’n zoontje Noah geboren en ben ik helemaal mezelf geworden
  • Ik ben afkomstig uit Brugge (West-Vlaanderen)
  • Ik hou van reizen, het liefst zo ver, eenvoudig en rustig mogelijk
  • Ik word helemaal zen van het knuffelen met baby’s en troosten van huilende baby’s
  • Ik droomde er vroeger van om mode-ontwerpster te worden voor Disney, nu hou ik er nog steeds om naar Disneyland te gaan
  • Ik word blij van schoonheid, en dat zie ik in alles!