CELEBRATE THE MIRACLE OF LIFE

Newborn fotografie

PURE BABY

Het moment dat je baby geboren wordt, verandert je leven voorgoed. Voor een geboorte ben je wie je bent, maar van zodra je baby geboren wordt, vindt een overweldigende transformatie plaats. Op dat moment verandert je complete reden van je bestaan volledig. Het is alsof er een ganse nieuwe wereld voor je opent en opeens was je leven voor de komst van je baby helemaal niet zo bijzonder!

Tijdens je newborn fotoshoot neem ik je alles uit handen. Je krijgt de kans om even uit te rusten en te beseffen wat een prachtig wondertje je op de wereld hebt gezet. Afhankelijk van het gekozen pakket, worden er tijdens de newborn fotoshoot foto’s gemaakt van je baby alleen, van de baby met zus(sen)/broer(s) en/of met mama en papa. Ik wil de trotse en liefdevolle gevoelens fotograferen tussen mama, papa en baby. Deze prachtige momenten die onmogelijk te beschrijven zijn met woorden. Ze zeggen dat een foto zo veel meer zegt dan woorden, ik beloof je dat deze foto’s de essentie van jullie band zal weerspiegelen.

Wellicht sta je niet te springen om op de foto te gaan, maar denk even na over hoe geweldig het is om jezelf binnen 10 jaar te zien in de foto’s. Ik heb zelf veel foto’s van m’n zoontje alleen, maar het zijn de foto’s waar ik zelf opsta, die ik het meest koester. Je kindje zal apetrots zijn over z’n/haar knappe mama en papa! Als je het prettig vindt, kan je een jurk kiezen uit m’n collectie en regel ik met veel plezier haar- en make-up voor je. En ik heb uiteraard verschillende accessoires om de fotoshoot uniek te maken. Zo creëren we de mooiste foto’s van jouw nieuwe gezinnetje.

Mogelijkheden

Newborn fotoshoots

Newborn fotoshoots zijn enkel mogelijk voor baby’s die jonger zijn dan 6 weken (behalve als je baby te vroeg werd geboren).
Is je baby ouder? Uiteraard fotografeer ik hem/haar nog steeds met veel liefde & plezier.
Kies hiervoor dan voor een Milestone fotoshoot!

New Family Love
€350

Een fotoreportage waarbij we stilstaan bij jullie prille gezinsgeluk. De band tussen jouw pasgeboren baby en jezelf als gloednieuwe ouder wordt vastgelegd tijdens deze vlotte, snelle newborn fotoshoot. Er worden gezinsfoto’s gemaakt, dus uiteraard zijn grote broer(s) & zus(sen) ook van harte welkom!

  • Een fotoshoot van 1 uur

  • In de studio

  • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

  • Inclusief 10 digitale foto’s

  • Kies voor deze fotoshoot een datum ongeveer 14 dagen na jouw uitgerekende datum voor deze fotoshoot. De gekozen datum is altijd flexibel aan te passen.

Of heb je nog een vraag?
Contacteer me gerust!

Ultimate Newborn
€600

Dé beste manier om schitterende, blijvende herinneringen te creëren van de prille momenten met jouw newborn baby. Er worden zowel foto’s van jouw baby alleen gemaakt in verschillende decors, maar er worden ook foto’s in de armen van de ouders gemaakt & uiteraard zijn grote broer(s)/zus(sen) ook van harte welkom bij deze fotoreportage.

  • Tijdens deze sessie volgen we de flow van je baby.

  • In de studio

  • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

  • Inclusief 20 digitale foto’s

  • Kies voor deze fotoshoot een datum ongeveer 8 dagen na jouw uitgerekende datum voor deze fotoshoot. De gekozen datum is altijd flexibel aan te passen.

Of heb je nog een vraag?
Contacteer me gerust!

Zwangerschap + Newborn fotografie

Boek je onmiddellijk een zwangerschap- & newborn fotoshoot?
Dan krijg je een GRATIS thema-fotoshoot naar keuze ter waarde van 149 euro cadeau als dank voor het vertrouwen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!