Newborn fotografie2024-06-04T17:29:11+02:00

CELEBRATE THE MIRACLE OF LIFE

Newborn fotografie

PURE BABY

Het moment dat je baby ter wereld komt, verandert echt alles. Voor de geboorte ben je gewoon jezelf, maar zodra je baby geboren wordt, maak je een totale transformatie door. Je hele reden van bestaan verandert compleet. Het is alsof er een hele nieuwe wereld voor je opengaat en je beseft ineens dat je leven vóór de komst van je baby eigenlijk helemaal niet zo bijzonder was!

Bij mijn newborn fotoshoot neem ik alle zorgen uit handen. Jij kunt even lekker ontspannen en beseffen hoe fantastisch het is dat je zo’n prachtig wondertje op de wereld hebt gezet. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, maak ik foto’s van je baby alleen en/of samen met broertjes/zusjes en/of met mama en papa.

Ik wil die trotse en liefdevolle gevoelens vastleggen die tussen mama, papa en baby bestaan. Die momenten zijn gewoon niet in woorden te vatten. Ze zeggen toch altijd dat een foto meer zegt dan duizend woorden? Nou, ik beloof je dat mijn foto’s de essentie van jullie band perfect zullen weergeven.

Misschien sta je niet meteen te springen om zelf ook op de foto te gaan, maar denk eens aan hoe geweldig het is om over 10 jaar terug te kijken naar die foto’s. Je kleintje zal zo trots zijn op zijn/haar knappe mama en papa! Als je wilt, kun je een jurk uit mijn collectie kiezen. Oh, en ik heb ook allerlei accessoires om de fotoshoot extra speciaal te maken. Samen gaan we gewoon de allermooiste foto’s van jullie nieuwe gezinnetje maken!

Ik vind het superbelangrijk dat jij tevreden bent met mijn newborn fotografie. Ik begrijp dat dit een bijzondere en kwetsbare periode is, dus ik zorg ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot. Mijn doel is om tijdloze herinneringen vast te leggen.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw onvergetelijke newborn fotoshoot!

Mogelijkheden

Newborn fotoshoots

Bij mijn newborn fotoshoots leg ik de focus op baby’s die jonger zijn dan 6 weken (tenzij je baby te vroeg geboren is). Maar maak je geen zorgen als je baby ouder is, ik fotografeer hem/haar nog steeds met dezelfde liefde en plezier! In dat geval raad ik je aan te kiezen voor een Milestone fotoshoot. Op die manier kunnen we de bijzondere momenten en mijlpalen van je groeiende baby vastleggen.

New Family Love
€350

Een fotoreportage waarbij we stilstaan bij jullie prille gezinsgeluk. De band tussen jouw pasgeboren baby en jezelf als gloednieuwe ouder wordt vastgelegd tijdens deze vlotte, snelle newborn fotoshoot. Er worden gezinsfoto’s gemaakt, dus uiteraard zijn grote broer(s) & zus(sen) ook van harte welkom!

 • Een fotoshoot van 1 uur

 • Focus op gezinsfoto’s

 • In de studio

 • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn.

 • Inclusief 10 digitale foto’s

 • Bij reservering wordt er 50% voorschot gevraagd

 • Reserveer voor deze fotoshoot een datum ongeveer 10 dagen na je uitgerekende datum. Maar maak je geen zorgen, de gekozen datum is altijd flexibel en kan worden aangepast indien nodig. We willen er zeker van zijn dat we de beste timing hebben om de prachtige momenten van jouw kleintje vast te leggen.

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?Contacteer me gerust!

Ultimate Newborn
€600

Dé beste manier om schitterende, blijvende herinneringen te creëren van de prille momenten met jouw newborn baby. Er worden zowel foto’s van jouw baby alleen gemaakt in verschillende decors, maar er worden ook foto’s in de armen van de ouders gemaakt & uiteraard zijn grote broer(s)/zus(sen) ook van harte welkom bij deze fotoreportage.

 • Tijdens deze sessie volgen we de flow van je baby

 • Combinatie van gezinsfoto’s & foto’s van de baby alleen

 • In de studio

 • Online fotogalerij waaruit extra foto’s te bestellen zijn

 • Inclusief 20 digitale foto’s

 • Bij reservering wordt er 50% voorschot gevraagd

 • Reserveer voor deze fotoshoot een datum ongeveer 8 dagen na je uitgerekende datum. Maar maak je geen zorgen, de gekozen datum is altijd flexibel en kan worden aangepast indien nodig. We willen er zeker van zijn dat we de beste timing hebben om de prachtige momenten van jouw kleintje vast te leggen.

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Dubbel geluk: Boek nu je zwangerschaps- en newbornfotoshoot
en ontvang een GRATIS themafotoshoot ter waarde van 165 euro!

Ben je van plan om zowel een zwangerschaps- als newbornfotoshoot te boeken? Geweldig nieuws! Als dank voor het vertrouwen dat je in mij stelt, wil ik je graag verrassen met een speciaal cadeau. Boek beide shoots en je ontvangt een GRATIS themafotoshoot naar keuze ter waarde van 165 euro. Het is mijn manier om je extra te verwennen en je te bedanken voor je keuze. Samen zullen we onvergetelijke herinneringen creëren tijdens deze bijzondere momenten in je leven.

Hoe dan? Reserveer meteen een plekje in mijn agenda voor zowel je zwangerschaps- als newbornfotoshoot. Na je newbornfotoshoot ontvang je een speciale e-mail met alle details over de GRATIS themafotoshoot die je cadeau krijgt.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Wanneer moet ik m’n newborn fotoshoot boeken?2023-03-02T19:26:30+01:00

Het is aangeraden om je fotoshoot te boeken van zodra je zeker weet dat je een fotoshoot bij Pure Life Fotografie wilt vastleggen. Ik heb namelijk slechts enkele plekjes per maand beschikbaar. Zo kan ik garanderen dat de fotoshoot volledig gepersonaliseerd wordt en hebben we voldoende tijd om de fotoshoot te plannen, afspraken te maken. Is je baby al geboren? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen, misschien heb ik alsnog een plekje voor je beschikbaar!

Wanneer wordt m’n baby het beste gefotografeerd?2023-11-27T22:15:42+01:00

Voor een newborn fotoshoot wordt over het algemeen aanbevolen om de sessie te plannen binnen de eerste twee weken na de geboorte van de baby. Bij voorkeur vindt de fotoshoot plaats tussen de vijfde en tiende dag. Gedurende deze tijd slapen pasgeborenen meestal dieper en hebben ze een meer gevouwen slaaphouding, wat gunstig is voor de artistieke poses die vaak tijdens newborn fotoshoots worden gebruikt.

Binnen de eerste twee weken hebben baby’s ook nog steeds die kenmerkende flexibiliteit die ze hadden in de baarmoeder, waardoor ze gemakkelijker in schattige posities kunnen worden gelegd zonder ongemak. Daarnaast kunnen baby’s op deze leeftijd nog steeds een soort natuurlijke krul hebben, zoals ze dat in de baarmoeder hadden, wat de fotoshoot ook ten goede kan komen.

Het is echter belangrijk om de gezondheid van de baby in overweging te nemen. Als de baby gezondheidsproblemen heeft of als de moeder tijdens de bevalling complicaties heeft gehad, kan het nodig zijn de timing van de fotoshoot aan te passen. Het is altijd raadzaam om mij vooraf te informeren over eventuele specifieke omstandigheden, zodat ze de sessie dienovereenkomstig kunnen plannen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de fotoshoot?2023-03-10T09:47:07+01:00

Ongeveer een week voor de fotoshoot zal je van mij een uitgebreide mail ontvangen met verschillende tips ter voorbereiding van onze fotoshoot. Neem zeker al eens een kijkje op m’n blog voor leuke artikels ter voorbereiding van onze fotoshoot.

Moet ik zelf accessoires of props meebrengen voor m’n newborn fotoshoot?2021-01-02T20:52:05+01:00

Nee, dat is helemaal niet nodig. Ik heb een studio voor props & leuke accessoires.
Indien je zelf (sentimentele) props of accessoires hebt die je wilt verwerken in de fotoshoot, is dat uiteraard mogelijk.

Wanneer en hoe krijg ik de foto’s van de fotoshoot te zien?2023-03-10T09:46:53+01:00

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van de mooiste foto’s. Deze foto’s worden op een online galerij geplaatst en krijg jij via mail toegestuurd. Uit deze galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren en eventuele extra’s bestellen. Jouw favoriete foto’s ga ik handmatig voor je bewerken. Van zodra je foto’s afgewerkt zijn, plaats ik ze opnieuw in de online galerij en krijg je een download link toegestuurd.

Kan ik m’n foto’s privé houden?2021-01-02T20:57:01+01:00

Uiteraard kan dat. Voor onze fotoshoot bezorg ik je een vragenlijst waarin ik je toestemming vraag of ik al dan niet jouw foto’s mag delen op social media (met of zonder naamsvermelding). Indien je me toestemming geeft om een of meerdere foto’s te delen, maak je kans op een gratis print van jouw favoriete foto ter waarde van 30 euro.

Is het mogelijk om de originele / onbewerkte foto’s te ontvangen na de fotoshoot?2023-11-27T21:57:16+01:00

Helaas kan ik de originele, onbewerkte foto’s niet verstrekken. Mijn werkwijze omvat het zorgvuldig selecteren en bewerken van de beelden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat is de prijs voor extra’s?2023-11-27T21:58:45+01:00

De prijslijst voor extra’s, zoals extra digitale foto’s, fotoalbums en wall art kan je terugvinden via deze link.