Contact

Wat leuk dat je me wilt contacteren. Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen om met me te werken. Is er nog iets niet duidelijk? Dan mag je me uiteraard contacteren met al je vragen. Ik help met veel plezier!

Vul onderstaand formulier in of plan een telefoonafspraak in. Ik beantwoord je e-mail uiteraard zo snel als mogelijk!

Tot snel!

Joke

Adres van de studio is
Leuvensestraat 86
1800 Vilvoorde

info@purelifefotografie.be

Volg me op social media

facebook.com/purelifefotografie
instagram.com/purelifefotografie

Fotoshoots enkel op afspraak op een locatie naar keuze in België of in m’n studio in Vilvoorde. Geen pasfoto’s.

BTW nummer: BE0842.201.906

Vul onderstaand formulier in & ik beantwoord je vraag zo snel als mogelijk.

Telefonisch ben ik niet altijd goed bereikbaar, aangezien ik tijdens fotoshoots m’n aandacht volledig op m’n klanten leg. Uiteraard wil ik ook in alle rust al jouw vragen beantwoorden. Wil je telefonisch contact? Boek dan via deze link een moment in waarop het voor jou het beste uitkomt om jouw fotoshoot te bespreken. Dit telefonisch gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend.

Ben je helemaal overtuigd van een bepaalde fotoshoot? Dan kan je uiteraard ook jouw shoot rechtstreeks in m’n agenda inplannen. Dit kan je doen door via deze link jouw gewenste fotoshoot pakketje te kiezen & op de knop “boek jouw fotoshoot” te klikken.

Via bovenstaande linken krijg je toegang tot m’n agenda, krijg je een vragenlijst zodat ik me op jouw shoot kan voorbereiden, het voorschotsfactuurtje … Uiteraard houden we na het boeken contact met elkaar, zodat jouw shoot vlot verloopt!