Foto presets voor Lightroom2024-03-12T15:54:24+01:00

Foto Presets

Tover jouw foto’s in 1 klik professioneel om tot pareltjes!

Als fotografe is het mijn passie om (toekomstige) mama’s prachtige foto’s te bieden. Deze foto’s vertegenwoordigen kostbare herinneringen die voor altijd gekoesterd mogen worden. Of het nu gaat om alledaagse momenten of grote mijlpalen, elk moment verdient het om vastgelegd en gekoesterd te worden.

Mis je soms een mooie foto van een speciaal moment vanwege de kwaliteit ervan? Misschien heb je als drukke moeder geen tijd om je foto’s die extra touch te geven, of weet je niet waar te beginnen. Omdat ik als fotografe niet altijd aanwezig kan zijn in jouw leven, heb ik enkele bundels met presets ontwikkeld waarmee je jouw foto’s met slechts één klik professioneel kunt bewerken.

Met mijn presets kun je nog meer genieten van het moment en later terugkijken op deze waardevolle herinneringen.

OrigineelBlack & White Lover - B&W 1

Presets

Tover je foto’s om in 1 klik!

Heb je al gehoord van het fotobewerkingsprogramma Lightroom? Hiermee kun je eindeloos aanpassingen maken aan je foto’s. En het mooie is dat je die aanpassingen kunt opslaan als presets, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Met slechts één druk op de knop kun je dus één foto bewerken, een preset maken en vervolgens al je andere foto’s op dezelfde manier bewerken.

Dankzij mijn preset-bundels kun jij met één klik je foto’s die extra “spark” geven.

Benieuwd hoe het werkt?

  • Installeer de gratis Lightroom-app op je telefoon.

  • Download de preset bundel en installeer deze eenmalig in Lightroom.

  • Open je favoriete foto’s in Lightroom.

  • Kies de gewenste preset.

  • Sla de bewerkte foto op en klaar!

Hi! Ik ben Joke

Als professionele fotografe, gespecialiseerd in newborn- en zwangerschapsfotografie, is het mijn missie om jouw unieke momenten vast te leggen. Ik wil je laten kennismaken met de pure schoonheid van jou en je gezin. Tijdens een fotoshoot wil ik graag de tijd even stilzetten, zodat je volop kunt genieten van het hier en nu. Maar het belangrijkste is dat ik foto’s creëer waarmee je deze momenten voor altijd kunt herbeleven.

Natuurlijk begrijp ik dat een professionele fotograaf niet altijd aanwezig kan zijn in je leven (dat zou wel erg bijzonder zijn als er altijd iemand rondloopt om elk moment vast te leggen, toch? 😉). Daarom heb ik presets ontwikkeld waarmee je ook je eigen gemaakte foto’s kunt omtoveren tot pareltjes!

Als drukke mama van twee jonge kinderen wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mooie en waardevolle momenten kon vastleggen. Maar eerlijk gezegd waren mijn foto’s vaak maar zo-zo. Toen ontdekte ik de Lightroom presets van Pure Life Fotografie en het was een gamechanger! Met een paar klikken kan ik nu mijn alledaagse foto’s transformeren tot prachtige, levendige beelden. Ik ben zo blij dat ik als mama deze magische tools heb gevonden!

Lisa, 31

De Lightroom presets van Pure Life Fotografie hebben mijn dagelijkse foto’s naar een hoger niveau getild. Als drukke moeder heb ik niet altijd de tijd om uitgebreid te bewerken, en toch wil ik mijn foto’s een professionele uitstraling geven. Deze presets hebben dat voor elkaar gekregen! Het maakt niet uit of het een snelle foto is van mijn kinderen die aan het spelen zijn of een moment van rust in ons huis, dankzij deze presets zien mijn foto’s er altijd geweldig uit.

Emma, 38

Ik ben zo blij dat ik de Lightroom presets van Pure Life Fotografie heb ontdekt! Als mama probeer ik zoveel mogelijk kostbare herinneringen vast te leggen, maar ik had altijd het gevoel dat mijn foto’s meer pit en levendigheid nodig hadden. Dankzij deze presets kan ik nu eenvoudig de juiste sfeer en stijl toevoegen aan mijn alledaagse foto’s. Het is geweldig om te zien hoe mijn foto’s er nu veel professioneler uitzien. Dankjewel, Pure Life Fotografie, voor het verbeteren van mijn moederfotografie!

Sofie, 32

Als reisliefhebber en moeder van een peuter wil ik er zeker van zijn dat ik de beste foto’s kan maken tijdens onze avonturen. De Lightroom presets van Pure Life Fotografie hebben mij daarbij enorm geholpen! Dankzij deze presets heb ik mijn reisfoto’s kunnen verbeteren en een unieke sfeer en stijl kunnen toevoegen. Het is geweldig om te zien hoe mijn foto’s tot leven komen en mijn reiservaringen op een mooie manier kunnen vastleggen. Dankjewel, Pure Life Fotografie, voor het verrijken van mijn reisfotografie!

Sara, 32

Frequently Asked Questions

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe installeer ik Lightroom?2023-01-23T11:43:56+01:00

Dit kan je net zoals met elke App op je GSM gratis downloaden via de AppStore.

Hoe download ik de presets?2023-01-23T11:44:23+01:00

Nadat je de presets hebt aangekocht, krijg je een e-mail met daarin een ZIP-bestand met de presets.

Hoe moet ik de presets installeren op Lightroom?2023-01-23T11:44:50+01:00

Bij aankoop krijg je een handleiding hoe je de presets moet installeren. Ook op YouTube vind je tal van video’s met duidelijke uitleg.

Hoe sla ik de foto op?2023-01-23T11:45:17+01:00

Je kan elke foto via Lightroom exporteren naar je foto’s. Ook blijft de foto standaard nabewerkt in Lightroom beschikbaar.

Ben je benieuwd naar mijn preset bundels?

Hello Baby

Normale prijs: € 49

SALE PRIJS: 29€
Incl. Black & White Love bundel!

De perfecte bundel voor het nabewerken van prille gezinsfoto’s.

Deze preset bundel bevat 25 presets om jouw babyfoto’s professioneel te bewerken. Je maakt de foto’s onder andere softer, beter belicht & met een mooie focus. Vanaf nu inclusief de Black & White Love preset-bundel met nog eens 10 extra presets!

OrigineelHello Baby - Beach Vibes
origineelHello Baby - Soft & Smooth

*NEW* Travel addict

Normale prijs: € 59

Early-bird prijs: €35

De perfecte bundel voor het nabewerken van jouw reis- & natuurfoto’s! Met deze bundel heb ik zelf al m’n reisfoto’s van 2023 bewerkt!

Deze preset bundel bevat maar liefst 35 presets om jouw foto’s professioneel te bewerken en onder andere te voorzien van meer kleur, contrast & een betere belichting!

origineelTravel Addict - 6
origineelTravel Addict - 27