Het is alweer enkele maanden geleden dat ik Marijke van MILD voor het eerst ontmoette. We organiseerden bij wijze van kennismaking een superleuke fotoshoot, met de collectie van MILD, 3 zwangere top-madammen en veel plezier! We hadden geluk met het weer, dus maakten zowel foto’s binnen in de winkel, als buiten! Inmiddels heb ik Marijke al enkele keren opnieuw ontmoet, en het moet gezegd zijn, zowel zijzelf als haar winkel zijn top!

Na haar eerste zwangerschap voelde Marijke dat er nood was aan een zwangerschapsboetiek, waar je als zwangere of borstvoedende vrouw terecht kan voor een outfit voor elke gelegenheid: feest- en trouwkledij, casual, business, sportkledij, ondergoed, accessoires, etc.

Marijke wilt er dan ook voor zorgen dat zwangere en borstvoedende vrouwen zich lekker in hun vel voelen. Als ze mooie kledij aanhebben, helpt dat bij het gevoel dat ze over zichzelf hebben. Niets leuker dan een zwangere dame die in de spiegel van het pashok kijkt en zegt “oh, da’s een mooie jurk! Ik zie er mooi uit!!”

“Een persoonlijke aanpak is mijn stokpaardje.” zegt Marijke. “Als de klant graag op z’n eentje winkelt is dat prima. Als je graag mijn hulp en advies wil, sta ik te springen om je te helpen. Ik zal steeds eerlijk zijn, want als ik iets niet mooi vind, mag je het niet kopen! Ik heb alleen maar kwalitatieve en mooie kledij. Dat klinkt misschien logisch om van mijn eigen winkel te zeggen, maar dat is het niet. Want to be honest, er zijn zó veel vormloze zwangerschapsjurken, zoveel truitjes die je na drie keer wassen liefst nooit meer zou aandoen. Het is ook moeilijk om een mooie feest- of trouwjurk te vinden, zeker als je een bakstenen winkel wil :-).”

Joke kwam foto’s maken van de collectie in mijn zwangerschapsboetiek Mild. Joke is een absolute topper. Ze waait binnen met een fijne attitude, stelt je helemaal gerust. Ze is professioneel en tegelijk ook heel open en grappig. De uren die ik samen met enkele zwangere klanten met haar spendeerde, waren top! Alleen maar mooie herinneringen. En dan… kreeg ik de foto’s te zien. Wauw! Ik kreeg echt tranen in mijn ogen, zo mooi! De zwangere modellen posten nog steeds vaak een foto van deze shoot, want de foto’s zijn één voor één prachtig. Ik moet zeggen dat ik het zelf elke keer moeilijk vind om te bepalen welke foto ik eerst zal gebruiken, omdat ze stuk voor stuk wauw zijn.
– door Marijke Pots, eigenares van Mild

Ik zou zeggen, ben je zwanger of borstvoedend, en op zoek naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid (of zomaar omdat je het absoluut waard bent!)? Ga dan zeker bij MILD langs! Hou ook absoluut de stories op haar social media in de gaten, want ze heeft non-stop superleuke acties zoals shopavonden met een styliste etc!

MILD
Stationslaan 36
1980 Zemst

Geopend op maandag 14.30 tot 18 uur, vrijdag 12.30 tot 18 uur, zaterdag 10 tot 18 uur en op afspraak!

Tel. 02.899.94.04
e-mail. marijke@wildvanmild.be
web. www.wildvanmild.be
Fb. facebook.com/wildvanmild
Insta. @wildvanmild

Lieve groetjes
Joke Van Eeghem
Zwangerschaps- en newborn fotografie: info@purelifefotografie.be
Vastgoedfotografie: www.purelivingfotografie.be / info@purelivingfotografie.be