CELEBRATE THE MIRACLE OF LIFE

Lees meer …

Pure BABY

NEWBORN FOTOGRAFIE

Het moment dat je baby geboren wordt, verandert je leven voorgoed. Voor een geboorte ben je wie je bent, maar van zodra je baby geboren wordt, vindt een overweldigende transformatie plaats. Op dat moment verandert je complete reden van je bestaan volledig. Het is alsof er een ganse nieuwe wereld voor je opent en opeens was je leven voor de komst van je baby helemaal niet zo bijzonder!

Tijdens je newborn fotoshoot neem ik je alles uit handen. Je krijgt de kans om even uit te rusten en te beseffen wat een prachtig wondertje je op de wereld hebt gezet. Afhankelijk van het gekozen pakket, worden er tijdens de newborn fotoshoot foto’s gemaakt van je baby alleen, van de baby met zus(sen)/broer(s) en/of met mama en papa. Ik wil de trotse en liefdevolle gevoelens fotograferen tussen mama, papa en baby. Deze prachtige momenten die onmogelijk te beschrijven zijn met woorden. Ze zeggen dat een foto zo veel meer zegt dan woorden, ik beloof je dat deze foto’s de essentie van jullie band zal weerspiegelen.

Wellicht sta je niet te springen om op de foto te gaan, maar denk even na over hoe geweldig het is om jezelf binnen 10 jaar te zien in de foto’s. Ik heb zelf veel foto’s van m’n zoontje alleen, maar het zijn de foto’s waar ik zelf opsta, die ik het meest koester. Je kindje zal apetrots zijn over z’n/haar knappe mama en papa! Als je het prettig vindt, kan je een jurk kiezen uit m’n collectie en regel ik met veel plezier haar- en make-up voor je. En ik heb uiteraard verschillende accessoires om de fotoshoot uniek te maken. Zo creëren we de mooiste foto’s van jouw nieuwe gezinnetje.

Investering

Investering

M’n doel tijdens mijn aangeboden fotoreportages is niet enkel om foto’s te maken. Het gaat erom dat je tijdens jouw newborn fotoshoot rustig kan genieten van jouw baby. Deze foto’s hebben een onbetaalbare waarde, want dit moment komt nooit meer terug.

Ik vind het belangrijk om een fotoshoot volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Daarom heb ik 2 verschillende pakketjes opgesteld.

Vraag hieronder de brochure aan. Je krijgt onmiddellijk een e-mail met alle informatie toegestuurd.

Reserveer jouw plekje

Reserveer jouw fotoreportage

Ik zou het geweldig vinden om je beter te leren kennen. Hoe wil jij jouw baby’s eerste dagen vereeuwigen? Vul het onderstaande contactformulier in, en ik contacteer je zo snel als mogelijk om jouw fotoshoot vast te leggen! Tot snel!