Ervaar de Pure Life Experience

newborn fotoreportages in Brussel

M’n doel tijdens mijn aangeboden fotoreportages is niet enkel om foto’s te creëren. Het gaat me erom dat je jouw foto’s een prominente plaats geeft in je leven.

Ik geloof erin dat fotografie een kunst is.

De kunst om de tijd van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven te doen stilstaan, zodat je deze momenten langer en intenser kan beleven.

Gezellig samen hangen in de zetel, met zicht op jullie prachtige familiefoto’s op de haardmantel. Binnen 5, 10, 15 jaar samen met je zoon of dochter bladeren door hun baby-album … Er is niets leuker en gezelliger dan dat!

En als je kinderen binnen 20 jaar het huis uit gaan en zich gaan settelen, kunnen ze hun albums met alle mooie herinneringen blijven koesteren, en doorgeven aan de volgende generaties.

WAAR wil je jouw foto’s zien?

HOE wil ik van deze foto’s genieten de komende 5-10 jaar?

WELKE look moeten jouw foto’s uitstralen?

WAAROM wil je nu een fotoreportage?

Wie ben jij & hoe kan ik je helpen?

Voor de fotoreportage, bespreken we samen jouw wensen. Heb je al nagedacht over jouw doel van de fotoshoot? Wil je graag een canvas van je favoriete foto boven de zetel, een mooi fotoalbum waar je uren kijkplezier aan kan beleven of fotoprints om te geven aan oma’s/opa’s …? Wat is het eind-doel die je voor ogen hebt voor de fotoreportage? Rekening houdend met je wensen, plannen we de fotoshoot.

Ik beantwoord met veel plezier al je vragen tijdens ons eerste gesprek. Gaande van welke kledij je het beste draagt, hoe je de foto’s kan integreren in je interieur, tot de locatie … En nog veel belangrijker … Ik leer jou en jouw familie kennen. Ik wil weten waarom je zoveel van je man houdt, welke avonturen jullie hebben doorstaan, wat je het liefst doet op een vrije ochtend, welke specifieke trekjes je kind heeft, waarom deze zwangerschap oh zo belangrijk voor je is …

Voor dit eerste gesprek kunnen we een afspraak maken, in de studio of telefonisch. De beste fotoreportages beginnen met een goeie band! Als ik weet wat er zich afspeelt in je leven, kan ik het op de beste manier voor je vastleggen. Vertel mij over je leven en je doel van de fotoreportage, en ik voeg m’n creativiteit toe zodat het werkelijkheid word.

fotoproducten newborn fotoreportages
newborn fotografe Vlaams Brabant

De fotoreportage!

Dit is het moment van de waarheid. Hier hebben we al die tijd naar uitgekeken en toegewerkt. Tijdens mijn fotoreportages haal ik al m’n creativiteit uit de kast. Jouw wensen worden zo goed mogelijk vertaald naar foto’s. Het is mijn doel om de fotoreportage zo leuk en ontspannend mogelijk te maken. Ons eerste gesprek zal je hier alvast bij helpen, geen stress over welke kleren je aan hoeft te trekken, over de gekke trekjes van je kinderen, je man die er eigenlijk geen zin in heeft … Ik ben op de hoogte en hou rekening met alles wat je me al hebt verteld.

De fotoreportage vindt plaats in m’n fotostudio of op onze afgesproken buitenlocatie, op het afgesproken tijdstip.

Hebben je kinderen er even genoeg van bij de shoot? Dan gaan we gewoon een spelletje spelen, wedden dat ze net op dat moment op het leukst zijn om te fotograferen? Zo komt hun persoonlijkheid pas echt tot hun recht. En die echtheid is precies wat we willen vastleggen, toch?

Ik focus me op de ervaring, het moet een leuke ervaring worden, zonder zorgen, zonder stress en met prachtige resultaten om je leven lang van te blijven genieten.

De grote onthulling!

Binnen 2 weken na onze fotoreportage ontvang je via een online fotogalerij jouw foto’s. Aan de hand van een slideshow kan je de foto’s rustig bekijken. Vanaf die online galerij kan je jouw favoriete foto’s selecteren.

Heb je interesse in foto-producten? Laat het me dan gerust weten. Dan nodig ik je graag uit in m’n fotostudio om alle producten te bezichtigen en te voelen.

Ik help je met veel plezier jouw favoriete foto’s selecteren en aan te geven hoe je de foto’s graag uitgewerkt ziet. Welke foto’s zijn perfect voor aan de muur, hoe groot moeten ze worden en op welke manier wil je ze afgewerkt zien? Welke foto’s wil je in een album?

Ik help je graag met een visueel antwoord op al je vragen!

smash the cake fotoreportages Brussel
zwangerschapsfotoreportages in Brussel

Ontvang jouw familieportretten!

Ongeveer 3-4 weken (afhankelijk van de bestelling) na onze laatste ontmoeting, zal jouw bestelling klaar zijn om op te halen. We spreken hiervoor een dag/tijdstip af.

Van zodra je fotoproducten er zijn, is het genieten geblazen.

Elke keer als je de foto’s ziet, zal je terugdenken aan die fijne tijd, aan je kinderen die perfect waren, precies zoals ze waren …

Je zal deze foto’s je leven lang koesteren.