Ervaar de Pure Life Experience

newborn fotoreportages in Brussel

Mijn doel is niet alleen het creëren van foto’s tijdens mijn aangeboden fotoreportages. Ik streef ernaar om jouw foto’s een prominente plek te geven in jouw leven, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Als gepassioneerd fotograaf beschouw ik fotografie als een ware kunstvorm. Het is de kunst om de kostbare momenten van belangrijke gebeurtenissen in jouw leven vast te leggen en de tijd stil te laten staan. Op die manier kun je deze momenten langer en intenser herbeleven.

Stel je eens voor: gezellig samen op de bank zitten en genieten van jullie prachtige familiefoto’s aan de haard. Over 5, 10, of zelfs 15 jaar samen met je zoon of dochter door hun babyalbum bladeren… Er is niets mooiers en gezelligers dan dat!

En wanneer je kinderen na 20 jaar het nest verlaten en hun eigen leven opbouwen, kunnen ze hun albums met kostbare herinneringen blijven koesteren en doorgeven aan de volgende generaties.

WAAR zie jij jouw foto’s het liefst?

HOE wil je de komende 5-20-50 jaar van deze foto’s genieten?

WELKE uitstraling moeten jouw foto’s hebben?

WAAROM is het nu het juiste moment voor een fotoreportage?

1. ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN & Plan jouw fotoshoot

Ontdek de verschillende mogelijkheden op mijn website en plan jouw fotoshoot in mijn agenda door op de “Reserveer nu” knop te klikken bij het gewenste pakket. Op mijn website vind je gedetailleerde informatie over de verschillende fotoreportages die ik aanbied, inclusief voorbeelden van mijn werk. Neem de tijd om de opties te verkennen en kies het pakket dat het beste bij jouw wensen past. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta klaar om je met veel plezier te helpen bij het maken van de juiste keuze.

fotoproducten newborn fotoreportages
fotoproducten newborn fotoreportages

2. De voorbereiding op jouw fotoreportage

Voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik je een uitgebreide online vragenlijst toe. Deze vragenlijst helpt me om jou beter te leren kennen, jouw verwachtingen te begrijpen en een helder beeld te krijgen van wat je graag wilt bereiken met de fotoreportage. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak, en door middel van deze vragenlijst kan ik me volledig voorbereiden op jouw fotoreportage, zodat ik het beste uit de sessie kan halen.

Daarnaast ontvang je van mij een mail ter voorbereiding op onze shoot. Deze mail bevat belangrijke informatie en tips om ervoor te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van de fotoreportage. Ik geef je advies over kledingkeuze, locatie-opties en eventuele accessoires die je zou kunnen meenemen om de foto’s nog persoonlijker te maken. Ook geef ik suggesties om je op je gemak te voelen voor de camera, zodat we authentieke en spontane beelden kunnen vastleggen.

De fotoreportage!

Dit is het langverwachte moment. Tijdens mijn fotoreportages komt al mijn creativiteit tot uiting. Jouw wensen worden zorgvuldig vertaald naar prachtige foto’s. Mijn doel is om de fotoshoot zo leuk en ontspannen mogelijk te maken. We kunnen de fotoshoot in mijn studio doen of op een afgesproken buitenlocatie, op het tijdstip dat we hebben afgesproken.

Als je kinderen even genoeg hebben van de shoot, spelen we gewoon een spelletje. Wedden dat ze dan op het juiste moment de leukste poses aannemen? Op die manier komt hun persoonlijkheid echt tot uiting, en dat is precies wat we willen vastleggen.

Mijn focus ligt op de ervaring. Het moet een leuke en zorgeloze ervaring zijn, zonder stress, en met prachtige resultaten waar je je hele leven lang van kunt genieten.

newborn fotografe Vlaams Brabant
smash the cake fotoreportages Brussel

Jouw Fotogalerij

Binnen enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een online fotogalerij met een uitgebreide selectie van jouw foto’s (onbewerkt). Via een slideshow kun je op je gemak de foto’s bekijken en jouw favorieten selecteren.

Nadat je jouw favoriete foto’s hebt geselecteerd uit de online fotogalerij, ga ik aan de slag met de nabewerking ervan. Ik besteed veel aandacht aan het perfectioneren van de gekozen beelden, zodat ze de gewenste uitstraling en sfeer hebben. Ik zorg ervoor dat de belichting, kleuren en eventuele kleine oneffenheden worden aangepast om een prachtig eindresultaat te creëren. Na enkele werkdagen ontvang je van mij een download-link via e-mail, waarmee je moeiteloos jouw bewerkte foto’s kunt downloaden en delen met vrienden en familie.

Mogelijkheid tot het bestellen van fotoproducten

Indien je interesse hebt in het afdrukken van jouw favoriete foto’s op hoogwaardige materialen, nodig ik je graag uit in mijn fotostudio. Daar kun je de diverse fotoproducten bekijken, voelen en ervaren. Samen kunnen we jouw favoriete foto’s selecteren en bespreken hoe je ze graag wilt laten afdrukken. Ik adviseer je graag over welke foto’s het beste tot hun recht komen aan de muur, welke afmetingen geschikt zijn en op welke manier je ze wilt laten afwerken. Daarnaast kunnen we ook bespreken welke foto’s je graag in een album wilt laten verwerken. Met mijn expertise en visuele ondersteuning help ik je graag bij het beantwoorden van al jouw vragen, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

smash the cake fotoreportages Brussel
zwangerschapsfotoreportages in Brussel

Ontvang jouw fotoproducten en geniet voor altijd

Ongeveer 3-4 weken (afhankelijk van de bestelling) na het plaatsen van jouw bestelling, zal jouw op maat gemaakte fotoproducten klaar zijn om opgehaald te worden. We spreken hiervoor een geschikte dag en tijdstip af. Zodra je jouw fotoproducten in handen hebt, kun je volop genieten van de prachtige beelden. Elke keer dat je naar de foto’s kijkt, zul je terugdenken aan die speciale momenten en de waardevolle herinneringen koesteren. Ze zullen een blijvende bron van vreugde en emotie zijn, een tastbare weergave van de mooie ervaring die we samen hebben gecreëerd.

Jouw unieke foto’s verdienen een bijzondere plek in je leven, en ik sta klaar om je te helpen die plek te vinden en te behouden.