Lieve mama’s en toekomstige mama’s,

Het is eindelijk zover! Ik kan niet wachten om jullie te verwelkomen in mโ€™n gloednieuwe fotostudio ๐ŸŽ‰. Deze plek is veel meer dan alleen een studio waar prachtige foto’s worden gemaakt. Het is ook een plek waar jullie andere geweldige mama’s kunnen ontmoeten en waar ik, samen met andere toppers workshops zal organiseren die jullie zullen inspireren.

Hier is een overzicht van onze feestelijke agenda:

๐Ÿ”ธ Vrijdag 2/2: Newborn model call – Ben jij de trotse ouder van een pasgeboren wondertje? Meld je dan aan voor onze speciale fotosessie en laat je kleintje stralen voor onze camera’s.

๐Ÿ”ธ Zaterdag 10/2: Love is in the air thema shoots – VIER de liefde voor je kindje(s) met een superleuke valentijn thema fotoshoot! ๐Ÿ’•

๐Ÿ”ธ Dinsdag 13/2: Jonge ouders koffie talk met Margaux – Kom gezellig langs en deel ervaringen met andere jonge ouders terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie.

๐Ÿ”ธ Woensdag 21/2: Workshop landen in je lijf als kersverse mama met Marlies van Trager Leven – Leer hoe je weer in balans kunt komen na de komst van je kleintje. Marlies zal je begeleiden in het vinden van rust en vertrouwen in je nieuwe rol als moeder. Binnenkort meer info.

๐Ÿ”ธ Vrijdag 23/2: Capture the glow pregnancy fotoshoot special, inclusief visagie met Lieze van Maquillarty – Geniet van een unieke zwangerschapsfotoshoot waarbij we de prachtige gloed van je zwangere buik vastleggen. Lieze zal je bovendien verwennen met een professionele visagie.

๐Ÿ”ธ Maandag 26/2: Workshop intuรฏtief schilderen met Margaux – Laat je creatieve kant zien tijdens deze bijzondere workshop onder leiding van Margaux. Ontdek hoe je met verf en kwasten je emoties kunt uiten en nieuwe dimensies aan je moederschap kunt toevoegen.

En dat is nog niet alles! Als je in de maand februari een signature of luxury fotoshoot bij ons boekt, ontvang je ook nog eens een gratis thema shoot naar keuze. Een geweldige kans om nog meer magische momenten vast te leggen!

Mis deze spectaculaire opening niet en reserveer nu je plekje voor een van onze evenementen. Jullie zijn allemaal van harte welkom om deel uit te maken van onze fotografie community en nieuwe avonturen te beleven. ๐ŸŽ‰

We kijken er naar uit om jullie binnenkort te ontmoeten in onze gloednieuwe fotostudio!

Liefs,

Joke van Pure Life Fotografie ๐Ÿ“ธ๐Ÿ’•