Ben je in verwachting en wil je stralende foto’s van deze bijzondere tijd? Dan is onze exclusieve Capture the Glow fotoshoot op vrijdag 23 februari iets voor jou!

Bij Pure Life Fotografie begrijpen we hoe belangrijk het is om de schoonheid en vreugde van je zwangerschap vast te leggen. Daarom hebben we speciaal voor jou de Capture the Glow fotoshoot ontworpen, een unieke ervaring die je voor altijd zult koesteren.

Tijdens deze bijzondere dag word je warm verwelkomd in onze fotostudio. Samen met de getalenteerde visagiste Lieze van Maquillarty zullen we ervoor zorgen dat je er op je allermooist uitziet. Gedurende een uur zal Lieze je verwennen met prachtige make-up en haarstyling. Ondertussen zal ik de fotostudio gereedmaken en de perfecte outfits voor je selecteren, zodat je tijdens de fotoshoot straalt als nooit tevoren.

De fotoshoot zelf duurt ongeveer een half uur, waarin ik je vol enthousiasme zal begeleiden. Samen zullen we prachtige herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren. Na afloop van de fotoshoot ontvang je een online fotogalerij waaruit je 5 adembenemende digitale foto’s kunt kiezen.

Normaal gesproken zou deze exclusieve ervaring 100 euro voor de visagie en 179 euro voor de fotoshoot kosten. Maar speciaal voor dit evenement bieden we je alles aan voor slechts 150 euro! We hebben echter maar 4 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om jouw plekje te reserveren.

Als voorwaarde worden er behind-the-scenes video’s gemaakt en vragen we je akkoord te gaan met het online gebruik van de foto’s. We geloven dat jouw unieke reis als moeder gedeeld mag worden met de wereld.

Maak van je zwangerschap een herinnering om nooit te vergeten en boek vandaag nog jouw exclusieve Capture the Glow fotoshoot. We kijken er naar uit om samen met jou deze bijzondere tijd vast te leggen.

Boek nu jouw Capture the Glow portfolio fotoshoot en laat je stralen!