Fotografie is mijn passie, en ik ben dolblij om te delen dat ik in 2022 en 2023 de Bronzen Award heb gewonnen in de Portrait Masters Image Awards. Het is een enorme eer om mijn werk erkend te zien op een internationale Award-uitreiking.

2022 was een jaar van elegantie en fashion in mijn fotografie. Mijn bekroonde foto was een studioportret van een zwangere vrouw. Het straalde klasse en schoonheid uit, met een vleugje modegevoel.

In 2023 richtte ik me op tijdloze schoonheid en puurheid in mijn werk. Dit keer was het een portret van mijn zoontje, dat de onschuld en pure schoonheid van de kindertijd vastlegde.

Ik ben enorm dankbaar voor de erkenning van de Bronzen Award in de Portrait Masters Image Awards in beide jaren. Het motiveert me om meer bijzondere momenten vast te leggen en mijn passie voor fotografie voort te zetten. Bedankt voor alle steun! Op naar nieuwe avonturen en het vastleggen van nog meer kostbare momenten in beeld.