Het is weer bijna zover … De kerstperiode komt er aan, en wat voor één? Niemand die het weet of we met z’n allen gezellig rond de tafel gaan mogen aanschuiven … Maar wat ze ons niet kunnen afpakken, zijn onze wensen & dromen, en daarbij ook het verzenden van wenskaarten. Het is nu dan misschien nog wel belangrijker dan ooit, om die wenskaarten zoveel mogelijk te personaliseren. Want wat is er leuker om een persoonlijk kaartje te sturen & te ontvangen?

Van Fotofabriek mocht ik hun wenskaarten uittesten. Ik hield een kleine kerst mini shoot van Noah (m’n zoontje) en ontwierp een kerstkaartje met z’n foto. Nadat ik me inlogde op de website van Fotofabriek en m’n favoriete formaat selecteerde, kon ik super makkelijk en snel de kerstkaart uploaden. Ben je zelf niet zo creatief? Niet getreurd, want Fotofabriek heeft zelf verschillende ontwerpen voor je klaarstaan! Je krijgt een preview zodat je kan controleren dat de kaart precies is zoals je wilt, en bestellen maar! De wenskaarten zijn erg mooi gedrukt, en komen samen met gratis enveloppes. Helemaal top dus! Maak nu super simpel je eigen kerstkaart via www.fotofabriek.nl/kerstkaarten-maken/.

Het leukste van al? De volgende dag vind je het al in je brievenbus! Ben je dus last minute nog op zoek naar een gepersonaliseerde wenskaart (bv. voor een verjaardag), dan is fotofabriek.nl/kaarten-maken ook daarvoor dé ideale oplossing!

Ik ben erg benieuwd of je ermee aan de slag gaat én ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw resultaten! Delen mag uiteraard :-).

Heb jij nog tips voor leuke fotoproducten en -cadeau’s? Laat het me weten!

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
www.purelifefotografie.be
Geschreven voor Fotofabriek.nl