M’n klanten komen een beetje van overal, en ik vind het belangrijk om niet alleen locaties bij mij in de buurt aan te bieden, maar ik vind het net zo leuk om ook nieuwe locaties te zoeken & te gebruiken als decor voor een fotoreportage. Daarom ging ik een ochtend richting Antwerpen & ben ik daar op locatie-hunt gegaan.

Uit nieuwsgierigheid ging ik langs bij het Strand van Sint-Anneke op Linkeroever in Antwerpen. Ik was niet onmiddellijk omver geblazen, maar ik vind het wel een hele fijne mogelijkheid om daar shoots te doen met zonsondergang. Het is niet een echte strand-locatie in die zin dat je er een mooi uitgestrekt uitzicht hebt, maar met zonsondergang kunnen we er wel pareltjes van foto’s maken, daar ben ik van overtuigd.

Hieronder alvast enkele foto’s die ik snel maakte tijdens mijn ontdekkingswandeling.

Ps. Deze foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone, en niet bewerkt, dus niet met m’n professionele camera zoals ik normaal zou gebruiken tijdens een fotoshoot.