Onlangs heb ik een hele mooie en rustige nieuwe locatie gevonden! Misschien wel voor jouw fotoshoot! Ik maakte samen met m’n gezinnetje een leuke lente-wandeling in het Provenciaal Domein te Kessel-Lo, Leuven. Het lijkt me een ideale locatie voor een zwangerschaps- of gezinsfotoshoot! Het provinciaal domein heeft niet alleen een prachtige vijver, maar heeft ook hele verscheidene achtergronden (erg mooie bomen, moeras, riet …). Op een relatief klein oppervlakte kunnen we ongelooflijk veel leuke plekjes gebruiken als achtergrond. En als afsluiter is er ook een hele fijne speeltuin voor de kids!

Hieronder alvast enkele foto’s die ik snel maakte tijdens onze wandeling.

Ps. Deze foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone, en niet bewerkt, dus niet met m’n professionele camera zoals ik normaal zou gebruiken tijdens een fotoshoot.