M’n klanten komen een beetje van overal, en ik vind het belangrijk om niet alleen locaties bij mij in de buurt aan te bieden, maar ik vind het net zo leuk om ook nieuwe locaties te zoeken & te gebruiken als decor voor een fotoreportage. Daarom ging ik een ochtend richting Antwerpen & ben ik daar op locatie-hunt gegaan.

Op aanraden van m’n goeie vriend Google ging ik ook langs bij het Rivierenhof & ik vond er onmiddellijk waar ik ontzettend van hou! Vijvers met treurwilgen (ik heb er een zwak voor) en mooie bebossing errond, een leuk bruggetje, een mooi kasteel, een bos, riet … En dat alles op een relatief klein oppervlakte. Een hele mooie en goed bereikbare plek voor een prachtige fotoreportage.

Hieronder alvast enkele foto’s die ik snel maakte tijdens mijn ontdekkingswandeling.

Ps. Deze foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone, en niet bewerkt, dus niet met m’n professionele camera zoals ik normaal zou gebruiken tijdens een fotoshoot.