Als je in de buurt van Meise woont, dan ben je uiteraard verplicht om eens langs de plantentuin te gaan. Ik kon niet langer wachten, dus ik ben eind Maart eens op bezoek gegaan, niet alleen omdat het me een heerlijke wandeling leek, maar ook omdat ik alleen maar fijne verhalen heb gehoord om deze locatie als fotoshoot-locatie te gebruiken. 2 vliegen in 1 klap dus!

De plantentuin in Meise is écht een ideale locatie voor jouw gezins-, zwangerschaps- of communie fotoshoot! Ik was er op het moment dat de magnolia-bomen ten volle aan het bloeien waren, maar ik ben er zeker van dat er gedurende de ganse lente / zomer prachtige taferelen plaatsvinden. Niet alleen de natuur is er overweldigend mooi, maar ook het kasteel in het midden van de park & de serre’s zijn pareltjes om bij te fotograferen. Ik heb alvast ontzettend veel zin om er binnenkort langs te gaan voor een echte shoot!

Hieronder alvast enkele foto’s die ik snel maakte tijdens onze wandeling.