Het is (hopelijk) weer bijna zover! Dag na dag proeft het meer en meer naar de zomer, en dan krijg ik onvermijdelijk reiskriebels. Ik vermoed dat ik niet de enige ben … Zeker na een jaar vol lockdowns en beperkingen in de vrijheid …

Als ik dan van Fotofabriek de vraag krijg of ik interesse had om hun bagagelabels uit te testen, kon ik uiteraard geen nee zeggen. Zoals altijd had ik binnen no time hele leuke, gepersonaliseerde bagagelabels ontworpen via hun online software. Het was letterlijk een design uitkiezen, je adresgegevens opschrijven & je foto uploaden, zo simpel is het! Het leuke is dat je niet alleen 1 stuk ontvangt, maar er zijn 5 ontwerpen in het pakketje inbegrepen! Dus je kan gelijk voor het ganse gezin een label maken. Niet alleen ideaal om jullie koffer makkelijk te herkennen, maar ook om het – indien de koffer zou “verdwijnen” – binnen no-time terug te krijgen.

Zoals gewoonte zijn ook deze bagagelabels van prima kwaliteit & hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Vertrek je binnenkort op vakantie? Dan kan je nog héél last minute een bestelling plaatsen, want binnen enkele dagen (meestal zelf al de volgende dag) krijg je jouw bagagelabels in je brievenbus. Wil je zelf aan de slag? Bestel via www.fotofabriek.nl/producten/overig/bagagelabels jouw bagagelabels!

Wist je trouwens dat je na je vakantie (dat doe ik overigens ALTIJD) ook een leuk fotoalbum kan bestellen bij fotofabriek? De allermooiste herinnering aan jouw vakantie! Op www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken vind je alle informatie hierover terug.

Ik ben erg benieuwd of je ermee aan de slag gaat én ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw resultaten! Delen mag uiteraard :-).

Heb jij nog tips voor leuke fotoproducten en -cadeau’s? Laat het me weten!

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
www.purelifefotografie.be
Geschreven voor Fotofabriek.nl