In oktober 2021 ben ik met m’n werkplek verhuist van mij thuis naar een heel fijn winkelpand in het centrum van Vilvoorde. In de winkelstraat, samen met de heel fijne zwangerschapsboetiek MILD. Door de verhuis ben ik zichtbaarder geworden, bv. tijdens een braderie hier in de straat, binnenkort de kerstshopping etc. Hét ideale moment dus om een gepersonaliseerde t-shirt te dragen. Zo weten mensen onmiddellijk dat ik de fotografe ben en me met al hun vragen kunnen aanspreken.

Toen studentendrukwerk.nl me vroeg of ik een blogpost kon schrijven over hun producten, dacht ik dat het wel heel handig zou zijn, om zo’n gepersonaliseerde t-shirt te hebben en op evenementen te kunnen dragen. Dus ging ik aan de slag met een leuk, spontaan ontwerp en bestelde het via hun site. Het ontwerpen zelf vond ik natuurlijk leuk (er zit dan ook een designer in me). De bestelfunctie van studentendrukwerk.nl is heel vlot te gebruiken, al vond ik het moeilijk om in te schatten hoe het design op de t-shirt terecht zou komen, want er wordt geen voorbeeld van de T-shirt getoond en het design-oppervlakte voor het t-shirt leek best groot. Dus een beetje op goed geluk besteld & de dag later kreeg ik de T-shirt al toegestuurd. Zoals gedacht is de print best groot, maar ik vind het wel leuk. De print-kwaliteit is prima, de t-shirt zelf is ook gemaakt uit een heel leuke en organische stof (wat altijd extra punten krijgt van me). Een gepersonaliseerde t-shirt kan je via deze link ontwerpen en bestellen.

Naast een T-shirt had ik ook absoluut nood aan een nieuw muismatje, aangezien ik in m’n nieuwe pand een glazen bureau heb (en een muis daar dus niet op kan bewegen). Ik nam een kleurrijke foto van m’n zoontje en binnen no-time was het muismatje ontworpen. Letterlijk binnen 3 tellen :-), hier krijg je gelukkig wel een voorbeeld te zien, zo weet je precies hoeveel van je foto op het matje staat. Net zoals de T-shirt gaat het bestellen heel vlot & kreeg ik de volgende dag ook het muismatje toegestuurd. Ik ben héél erg blij met de kwaliteit ervan. De kleuren zijn net zo sprekend als op de oorspronkelijke foto. Een heel leuk idee om je werkplek nog wat meer te personaliseren, voor weinig geld. Wil jij ook een muismatje? Dat kan je uiteraard via deze link simpel bestellen.

Hieronder vind je wat foto’s van de producten & je mag ze natuurlijk altijd in real-life komen bekijken in m’n studio!

Geschreven door Joke Van Eeghem
Voor studentendrukwerk.nl