Onlangs heb ik een hele mooie en rustige nieuwe locatie gevonden! Misschien wel voor jouw fotoshoot! Ik maakte samen met m’n gezinnetje een leuke winter-wandeling in het Tangebeekbos in Grimbergen. Het lijkt me een ideale locatie voor een zwangerschaps- of gezinsfotoshoot! Het bos bestaat niet enkel uit bomen, maar er is ook een leuke grasvlakte, een mooie vijver en er zijn verschillende soorten bomen die voor erg verschillende achtergronden tijdens een fotoshoot kunnen zorgen. Het is een klein oppervlakte waardoor het perfect is om tijdens de fotoshoot van de ene plek naar de andere te wandelen, om zo een zo’n uitgebreid mogelijke fotoshoot te verkrijgen.

Hieronder alvast enkele foto’s die ik snel maakte tijdens onze wandeling.

Ps. Deze foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone, en niet bewerkt, dus niet met m’n professionele camera zoals ik normaal zou gebruiken tijdens een fotoshoot.