Bedankt!

Bedankt voor je interesse in mijn gids “Zelf je pasgeboren baby fotograferen”! Haal hem nu binnen en ontdek hoe je prachtige foto’s van je kleintje kunt maken. Leer waardevolle tips en trucs om de perfecte setting te creëren, timing te bepalen en onvergetelijke momenten vast te leggen.
Klik hier om de brochure te downloaden en begin met het creëren van mooie herinneringen met je pasgeboren baby!

Wil je nog meer inspiratie en tips? Volg me dan op mijn sociale media-accounts! Daar deel ik regelmatig nuttige informatie en leuke content over m’n werk als zwangerschap- en newborn fotografe. Volg me op Instagram, Facebook en word lid van mijn Facebook community om op de hoogte te blijven en je fotografievaardigheden verder te ontwikkelen. Veel plezier met fotograferen en tot snel op mijn sociale kanalen!

Lieve groetjes,

Joke

Model Call – Newborn

📸 Op zoek naar pasgeboren baby's voor een betoverende newborn fotoshoot! 🍼✨ Lieve mama's en papa's, ben jij de trotse ouder van een prachtige newborn baby? Dan is dit jouw kans om deel te nemen

Borstvoedingsgids

Deze lijst is een handige gids met veelvoorkomende voedingsmiddelen die je tijdens het geven van borstvoeding het beste kan vermijden. Deze voedingsmiddelen hebben meestal invloed op baby’s jonger dan 6 weken. Naarmate je baby