Iedereen om je heen heeft een digitale spiegelreflexcamera en wellicht ook de nieuwste / beste GSM. Dus waarom zou je een professioneel fotograaf inhuren? Want zij kunnen makkelijk en gratis jouw zwangerschap en baby fotograferen, toch? Hoewel het uiteraard je eigen beslissing is, hoe je deze bijzondere weken wilt laten vastleggen, geloof ik er rotsvast in dat het inhuren van een ervaren professional de beste manier is om gegarandeerd prachtige resultaten te verkrijgen. Hou er vooral altijd rekening mee dat foto’s blijvend zijn, en dus van onschatbare waarde worden na verloop van tijd …

Geloof het of niet, maar mijn werk gaat veel verder dan het maken van een foto. Fotografie is een kunst die ervaring en oefening vereist om mooie resultaten te verkrijgen. Bij Pure Life fotografie werk ik één-op-één met iedere cliënt om foto’s te bezorgen met een artistieke stijl die persoonlijk is afgestemd op het karakter van uw gezin.

Ik bied een keuze uit verschillende soorten fotoshoots, verschillende producten met hoogwaardige kwaliteit en foto-retouching. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden en poseren van klanten om tot mooie en consistente resultaten te komen. Daarnaast heb ik een grote selectie accessoires en outfits waaruit je kan kiezen én ga ik tot het uiterste om jou de Pure Life Experience te laten ervaren.

Neem dus zeker een kijkje naar de verschillende fotoshoots die ik aanbied!

Waarom voor mij kiezen?

Ik weet dat er veel fotografen in de omgeving zijn en dat je het voor het uitkiezen hebt. Ik heb de afgelopen jaren hard gewerkt om m’n klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden, van begin tot eind. Hier zijn enkele redenen waar Pure Life fotografie zich van andere fotografen kan onderscheiden:

Mijn stijl

De afgelopen jaren heb ik een eigen unieke fotografische stijl ontwikkeld. Het is mijn bedoeling om – van zodra je een foto ziet die ik heb gemaakt – je kan zeggen dat die door mij werd gecreërd. Mijn klanten beschrijven m’n stijl als licht, puur en kleurrijk. En dat is precies zoals ik het wil. Op locatie fotografeer ik uitsluitend met natuurlijk (zon)licht. In m’n studio maak ik gebruik van een schitterend studiolicht (uit de USA geïmporteerd en bij newborn fotografen over de ganse wereld gekend als beste licht voor newborn fotografie), waardoor ik bij m’n foto’s telkens van dezelfde belichting gebruik maak. Mijn bewerkingsproces is eveneens uniek. Het bewerken van m’n foto’s heb ik in de loop van de jaren ontwikkeld en voer ik dagelijks uit. Ik ben er erg trots op om te zeggen dat veel fans en klanten mijn foto’s op een oogopslag kunnen onderscheiden van andere fotografen.

Ervaring

Met de goeie toegang tot goedkope, hoogwaardige camera’s, noemen veel mensen zich tegenwoordig een “professionele fotograaf”. Met jarenlange ervaring in de industrie weet ik echter dat er zoveel meer nodig is om een kwaliteitsvolle fotografie service te bieden dan enkel en alleen een goede camera!

In 2012 verhuisde ik naar Curacao en ging ik er als zelfstandige fotografe aan de slag. Daar heb ik jarenlange ervaring opgedaan en heb ik mogen proeven van de verschillende takken in de fotografie. Ik heb tal van klanten in verschillende situaties gefotografeerd. Met een volledige service, vanaf de eerste kennismaking tot het aanleveren van producten. Ik heb ervaring met het fotograferen in verschillende weer- en lichtomstandigheden, ik help je graag om met plezier en zelfvertrouwen te poseren voor de camera en vind een snelle en goeie klantenservice prioriteit. Met deze mentaliteit heb ik van een beginnend bedrijfje een bloeiende en bekende fotostudio kunnen uitbouwen in Curacao. Sinds augustus 2019 ben ik terug in België en is het mijn droom om hetzelfde hier in België te bereiken.

Service

Wanneer een fotograaf zegt dat hij/zij een geweldige service aanbiedt, is het moeilijk om precies te begrijpen wat dat betekent. Voor mij betekent service een bewuste toewijding hebben voor mijn klanten. Ik zet jou op de eerste plaats – ik sta voor je klaar, in elke fase van het proces, en ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

Ik hou van persoonlijk overleg, brainstormsessies en het delen van inspiratie met klanten. Ik zorg er ook voor dat je helemaal klaar bent voor jouw fotoshoot, ik beantwoord al je vragen en vind het ontzettend belangrijk dat je je comfortabel voelt voor de lens. De tijd die ik “plak” op een fotoshoot is een richtlijn. Ik zorg er altijd voor dat de tijd rekbaar is, zodat we zonder stress aan de fotoreportage kunnen beginnen en afwerken.

Producten

Kwalitatieve, hoogwaardige fotoproducten zijn voor mij ontzettend belangrijk. Ik werk met gespecialiseerde print- en fotolabs om jouw prints, fotoalbums, canvassen en andere fotoproducten te laten ontwikkelen.

Mijn producten worden niet gemaakt door goedkope, consumentgerichte drukkerijen waarvan de kleuren onnauwkeurig zijn en de kwaliteit laag is; ik werk alleen met laboratoria die rechtstreeks aan professionele fotografen leveren. Alles wat ik verkoop is van archiefkwaliteit, wat betekent dat, als het product goed wordt verzorgd, het gegarandeerd generaties lang meegaat.

De nauwkeurigheid van kleur in mijn producten is ongeëvenaard en het vakmanschap is adembenemend. Ik vind het een verrijking om mijn klanten deze speciale items te kunnen aanbieden, want als niet-fotograaf zijn deze producten niet te verkrijgen.

Heb je nog vragen? Laat het me zeker weten!

Hopelijk tot snel!

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be