Zwangerschapsfoto’s maak je uiteraard niet elke dag. Daarom is het vanzelfsprekend belangrijk om op voorhand alvast na te denken welke look je graag wilt in de foto’s.

Hier alvast enkele ideetjes die je vast zelf in je kleerkast hebt hangen:

  • Lingerie
  • Mannenhemd
  • Een shirt of hemd met knoopjes die je van onderuit kan openen
  • Jurken
  • Sweaters / cardigan
  • t-shirts
  • stof

Het belangrijkste is dat je buik mooie geaccentueerd wordt. Dit kan je doen door ofwel strakke kledij zoals een jurk te dragen, of net losse items zoals een mannenhemd, waar je je buik laat uitpiepen. Ook met stoffen kan je veel leuks doen!

Zelf ben ik er fan van om je heel erg vrouwelijk en sexy te laten voelen. Daarom heb ik verschillende, gespecialiseerde zwangerschapsjurken in allerlei kleuren, vormen en maten. Ze zijn handgemaakt en laten elke zwangere vrouw schitteren. Uiteraard beschik ik ook over tientallen wraps en andere accessoires die we tijdens jouw sessie kunnen gebruiken. Voor onze fotoreportage bespreken we welke jurken het beste bij jou passen. Die selectie kan gebruikt worden tijdens de fotoshoot. Vind je toch niet de outfit van je dromen? Dan zijn er 2 opties, of je brengt je eigen outfit mee, of je vraagt me naar m’n collectie wishlist (want ik kan natuurlijk nooit genoeg jurken hebben!) … Vind je jouw droomjurk via 1 van m’n leveranciers? Dan kan je de jurk bestellen en koop ik de jurk graag van je over. Ik geef je de waarde van die jurk als tegoed voor foto- producten. Een win-win voor ons beiden!

Het belangrijkste advies is om een outfit te dragen waar jij je comfortabel en mooi in voelt. Draag altijd neutraal gekleurd en goed passend/ondersteunend ondergoed. En kies voor goed passende schoenen (zowel bij de outfit als voor je gevoel).