Begin maart had ik afgesproken met Sarah voor een fotoshoot in Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde.
Het doel van onze fotoshoot was om nieuwe jurken te kunnen fotograferen en zo m’n portfolio verder te kunnen uitbreiden.

Tijdens de fotoshoot was Sarah 30 weken zwanger. Als ik vraag aan Sarah, wat haar favoriete gedeelte van de fotoshoot was, dan antwoordt ze:”De babbeltjes tussendoor, waarbij je de fotograaf leert kennen. Op die manier worden de foto’s nog spontaner omdat je je meer op je gemak voelt. Ik had geen stress voor de fotoshoot. De communicatie met Joke vooraf verliep ook heel vlot en aangenaam, waardoor ik al op mijn gemak was. Zo’n shoot is jouw momentje, dus geniet ervan!”

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Maak er een leuk ‘me-dagje’ van. Neem die dag vrijaf, zodat je echt van je dag kan genieten en je je helemaal zen voelt!”

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98