Midden februari had ik een heel erg gezellige fotoshoot met Isabel. Ze kwam uit Leuven naar Vilvoorde gereden voor een fijne studio fotoshoot.

Het doel van onze fotoshoot was om creatief te zijn, eens iets anders dan anders te creëren. Het was dan ook superleuk dat Isabel voor alles open stond!

Als ik Isabel vraag naar haar favoriete onderdeel van de shoot, antwoordt ze: “Het experimenteren met verschillende jurken/stoffen en poses! Daarbij was de interactie en begeleiding door Joke heel ontspannen en prettig, ze kwam met creatieve suggesties die we dan samen uitprobeerden. Het resultaat was prachtig!”

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Hoe cliché het ook mag klinken: vooral jezelf zijn en de camera als het ware vergeten. Als je zelf kunt ontspannen tijdens de shoot en er plezier in hebt, zie je dat natuurlijk ook terug in de foto’s.”

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

De samenwerking met Joke is mij zeer goed bevallen! Ze is duidelijk een professional in het vak en stelt je tijdens de shoot op je gemak, wat de resultaten alleen maar ten goede komt. Ik kan Joke’s services dan ook van harte aanraden 🙂

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98