In de lente had ik een leuke special, de “golden hour mini-shoots”. Tijdens die periode kon je voor een klein prijsje een Golden Hour fotoshoot inplannen in Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde. Margaux had haar zwangerschapsshoot geboekt toen ze hoogzwanger was. Gelukkig blijf haar zoontje nog net lang genoeg in haar buik om de shoot tot een succes te maken.

Margaux kwam naar m’n studio, waar ze haar vooraf gekozen jurk op haar gemak kon aantrekken. Vervolgens gingen we te voet naar Domein 3 fonteinen (want ja, dat prachtige domein is echt op wandelafstand van m’n studio). De locatie was dan ook voor Margaux een heel groot pluspunt, ze zegt: “De sfeer en mooie omkadering op de door Joke gekozen locatie tijdens de zonsondergang waren m’n favoriete onderdeel van de fotoshoot”.

Als ik haar vraag naar tips voor toekomstige klanten van me, dan antwoordt ze: “Gewoon uitgerust en ontspannen toekomen, klaar om te genieten van de shoot!”. Ontspannen toekomen is niet altijd gemakkelijk, want vaak hebben m’n klanten wat last van stress. Margaux zegt:”Ik was een beetje bezorgd dat het poseren met hoogzwangere buik (en nogal opgezwollen benen) wat ongemakkelijk zou zijn. Joke hielp me heel goed door tips van houdingen mee te geven, bij te sturen en mij helemaal op mijn gemak te stellen!”.

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Wat een fijne fotoshoot! De afspraak was vlot geregeld en ik kon een jurk gebruiken van Pure Life Fotografie. Tijdens de fotoshoot hielp Joke mij met het poseren en de locatie die ze had uitgezocht was top, met tijdstip afgestemd op de zonsondergang voor het mooiste licht. Het was gezellig, ik kreeg de foto’s snel na onze shoot en het resultaat was super!

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98