Herinner je je die witte week in februari? Toen het zo prachtig aan het sneeuwen was? Ik had toevallig een fotoshoot met Stéphanie ingepland die week, en ondanks dat onze geplande een studio-fotoshoot was, konden we het niet laten – ondanks de ijskoude temperaturen – om ook naar buiten te trekken (al een geluk dat het vlak voor m’n deur in de sneeuw al sprookjesachtig mooi is!).

Stéphanie was 32 weken zwanger tijdens onze fotoshoot. Hét ideale moment voor een fotoshoot. Het gebeurd toch vaak dat je je na de 32 weken wat minder goed in je vel begint te voelen. Bij 32 weken heb je al een mooi zichtbaar buikje, dus hét perfecte moment voor een fijne shoot.

Als ik Stéphanie vraag wat haar favoriete moment was tijdens de fotoshoot, antwoordt ze: “De korte sessie buiten; hoewel het -8*C was, leek alles sprookjesachtig, onder een winters zonnetje dan nog.”. Ik kan haar geen ongelijk geven, dat moment heeft écht prachtige foto’s opgeleverd, waar ik zelf nog steeds helemaal blij van wordt. Het heeft een echt Frozen gevoel :-).

Een hele goeie tip voor toekomstige ouders die een fotoshoot heeft gepland, heeft ze ook! “Vooral jezelf zijn en blijven! Op die manier kom je ook het meest natuurlijk over.”.

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Joke – Immer enthousiast – geeft tips om te poseren en stelt je helemaal op je gemak!

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98