Herinner je je die witte week in februari? Toen het zo prachtig aan het sneeuwen was? Ik kon het écht niet laten om een oproepje te plaatsen op m’n Social media waarbij ik op zoek ging naar enkele zwangere dames voor een leuke zwangerschapsfotoshoot in de sneeuw. Ik had nooit verwacht dat er veel reactie op zou komen, maar uiteindelijk gefotografeerde ik niet 1 maar 6 dames in de sneeuw! Wat een helden allemaal, want het was ijskou!

1 van deze dames was Leonie. Tijdens de shoot was ze 34 weken zwanger & ze heeft een zwangerschap met ups en downs gekend. Als ik Leonie vraag wat haar favoriete moment was tijdens de fotoshoot, antwoordt ze: “Ik kreeg de geweldige kans een shoot in de sneeuw te doen. Koud maar super tof! Ook vond ik het super dat ik meerdere jurken mocht kiezen zo kreeg ik hele toffe en verschillende foto’s!”.

Een hele goeie tip voor toekomstige ouders die een fotoshoot heeft gepland, heeft ze ook! “Gewoon doen! Wees jezelf en geniet ervan! Joke stuurt je en zorgt er absoluut voor dat je mooie foto’s krijgt!”.

Inmiddels is het zoontje van Leonie geboren. Van harte gefeliciteerd Leonie!

Ik heb met volle teugen genoten van de zwangerschapsshoot & deel natuurlijk graag enkele resultaten!

Ik vond de shoot zelf super! Joke is heel vriendelijk, spontaan en open waardoor je je gelijk op je gemak voelt! Ze stuurt je goed bij het aannemen van poses.

Ik vind het ook ontzettend leuk om van elke fotoshoot een mooie video te maken.

Ben jij ook zwanger en heb je eveneens interesse in een zwangerschapsfotoreportage? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina & contacteer me voor meer informatie.

Lieve groetjes,

Joke Van Eeghem
info@purelifefotografie.be
0478 16 44 98